Familiile indoliate gasesc un sprijin in Funerare-nonstop.ro

in Diverse de

Firmele de servicii funerare de top fac echipa cu familia indurerata pentru organizarea perfecta a inmormantarii, iar cele nonstop sunt cele mai eficiente, fiindca raspund in orice moment solicitarilor clientilor. Ele detin personal cu experienta care s-a ocupat de sute de astfel de cazuri, implicandu-se alaturi de familie ca totul sa fie perfect.

Cea mai buna dintre acestea este Funerare-nonstop.ro.

Oamenii trebuie sa stie ca specialistii de la firma de mai sus dispun de echipamente si mijloace de transport pentru preluarea decedatului, de sali special amenajate pentru pregatirea acestuia, de personal care acorda ingrijirea necesara unui trup neinsufletit ca acesta sa arate perfect la intalnirea cu cei dragi.

Serviciile funerare non stop scutesc apartinatorii de toata aceasta alergatura care vine pe fondul unei tulburari sufletesti iesite din comun. Concret, salariatii firmei se ocupa de:

-intocmirea dosarului care permite inhumarea. Fara  certificatul de deces, aprobarea privind trecerea dintr-un judet in altul sau dintr-o tara in alta, cand decesul survine departe de casa, inmormantarea nu poate avea loc.

-pregatirea trupului neinsufletit, incepand cu preluarea acestuia, cu spalarea si imbalsamarea si terminand cu aranjare faciala, tunderea si pieptanarea parului, imbracarea si punerea in sicriu a decedatului.

Firma are la indemana tot ceea ce este necesar: hainele, incaltamintea, sciriul, capacul si crucea. In lipsa acestor furnizori de servicii, cu toate ca membrii familiei sunt devastati sufleteste trebuie sa alerge peste tot, sa puna la punct in maximum trei zile totul.

In prezent transportul decedatilor nu mai este permis cu mijloace de transport improvizate, de aceea masinile funerare autorizate reprezinta alegerea legala a apartinatorilor pentru conducerea celui drag pe ultimul drum.

Aceasta prevedere legala vine in sprijinul decedatului, dar si a familiei acestuia. Cu masina funerara mortul este dus la cimitir sau la capela cu masini elegante, in conditii decente si igienice.

Vara, pe temperaturile caniculare, decedatul ar avea de suferit, daca nu ar exista posibilitatea reglarii temperaturilor potrivite. Masina funerara are loc special de depunere a sicriului si este prevazuta cu frig.

Firma prezentata mai sus trateaza cu omenie fiecare caz in parte, deoarece ia in calcul faptul ca multe familii nu sunt pregatite nici financiar nici emotional pentru deces.

In baza talonului de pensie, firma se ocupa de tot ceea ce trebuie si cand incaseaza ajutorul de inmormantare, inapoiaza restul apartinatorilor, fiindca nu profita de nenorocirea oamenilor.

De asemenea Funerare-nonstop.ro ofera pachete de servicii funerare complete (inclusiv organizarea parastaselor) la preturi promotionale.

In organizarea ceremoniei de inmormantare se tine cont de toate dorintele apartinatorilor, angajatii firmei dedicandu-se rezolvarii fiecarui caz in parte.

Pe site-ul firmei clientii gasesc informatii complete, fiindca totul este transparent, aceste aspecte permitand celor care au nevoie sa contacteze rapid firma si sa ii solicite serviciile. Cei care au colaborat cu aceasta firma au evaluat-o la superlativ, apreciind in mod special consilierea atat de necesara in aceste momente.

Specialistii au prezentat planul organizarii inmormantarii si li s-a cerut parerea apartinatorilor, iar pachetele complete oferite au fost in concordanta cu dorintele acestora.

Clientii apreciaza si promptitudinea, calitatea serviciilor, disponibilitatea nonstop si mai ales comunicarea eleganta si empatia de care dau dovada toti angajatii firmei de mai sus.



Loading...