Solicitare de ULTIMĂ ORĂ făcută de Alexandru Cumpănaşu. “Adevărul trebuie să iasă la iveală”

in ExtraNews de

Alexandru Cumpănașu solicită audierea tuturor parlamentarilor din județul Olt, după crimele abominabile din Caracal! Unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani care a fost ucisă de Gheorghe Dincă, deși a cerut ajutorul la 12 de mai multe ori, consideră că monstrul din Caracal era implicat într-o rețea de prostituție, iar acesta ar fi fost protejat de oameni politici din județ!

Alexandru Cumpănașu solicită audierea tuturor parlamentarilor din Olt
”#112vreausatraiesc.Dragi romani, astazi la ORA 1300 voi depune la Parchetul General o solicitare(parte a plangerii penale initiale) pentru audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope din judet. Conform atributiilor, parlamentarii sunt reprezentantii cetatenilor si au obligatia ajutarii acestora dar si cunoasterii problemelor din circumsctiptie.

Este IMPOSIBIL ca presa de la Bucuresti sa stie mai multe despre clanurile interlope din Olt decat cei care 2 zile pe saptamana au obligatia sa culeaga informatii despre orice probleme au cetatenii. Este important de stabilit de catre anchetatori harta clanurilor interlope din judetul Olt in acest caz.

Cumpănașu crede că rețelele de prostituție sunt protejate de lideri politici locali
Voi solicita si efectuarea de cercetari cu privire la posibila implicare a liderilor politici locali (membrii ai Parlamentului sau nu) in protejarea sau dezvoltarea acestor retele infractionale carora le-a cazut victima Alexandra si nu numai.

De asemenea, voi solicita efectuarea de cercetari impreuna cu parchetul din Italia, Spania si Marea Britanie aatfel incat sa se verifice in ce masura Alexandra dar si alte fete din judetul Olt au cazut victime unor retele internationale de trafic de persoane.

Alexandru Cumpănașu nu crede că Gheorghe Dincă ar fi acționat singur, și vrea și o contraexpertiză a rămășițelor despre care INML spune că ar aparținei Alexandrei Măceșanu.

Voi solicita si lamuriri cu privire la procedura ce trebuie urmata pt a realiza expertiza internationala. Nu cred nici o secunda in povestea servita tot mai mult cu monstrul din Caracal care a actionat singur. Adevarul trebuie sa iasa la iveala!”.