Simona, cea de-a cincea persoana care a decedat in aceasta dimineata in accidentul din Suceava! A ars de vie! E halucinant ce a postat pe Facebook cu doar o zi in urma! Tanara si-a presimitit moartea

in Diverse de

Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici sunt cei cinci tineri care au sfârşit carbonizaţi în maşina care a luat foc după ce s-a răsturnat de mai multe ori pe şosea. Totul s-a produs după ce Ciprian, şoferul maşinii, a pierdut controlul într-o curbă şi s-a lovit de un camion şi o altă maşină. Prietenii tinerei cred că aceasta şi-ar fi presimţit moartea, pentru că înainte de tragedie a scris un mesaj foarte trist.

Ultimul mesaj pe care Simona Lazarovici l-a scris a fost pe 30 octombrie, la mai bine de o oră după miezul nopţii. Tânăra a postat o imagine, iar descrierea acesteia a fost: „Mi se pare că… de câte ori mi se întâmplă ceva bun în viață ma tem că voi pierde totul”…. 🙁

La câteva ore de la accidentul şocant, autorităţile au aflat cine sunt cei cinci tineri care au avut parte de un sfârşit cumplit, după ce maşina în care erau a luat foc la scurt timp după ce s-a ciocnit de alte două autoturisme. Ei se întorceau de la o petrecere de Halloween, iar la un moment dat şoferul a pierdut controlul maşinii în curba de la intrarea în Ilişeşti dinspre Suceava. Ajuns pe contrasens, a lovit mai întâi un autocamion, după care a fost aruncat într-o altă maşină. În urma acestui impact, autoturismul în care erau tinerii s-a răsturnat pe şosea, după care a luat foc.

Din primele informaţii, se pare că maşina care a luat foc îi aparţinea lui Ciprian Năsădeanu din Gura Humorului, cel care s-ar fi aflat la volan, potrivit stirisuceava.net. Alături de el s-ar mai fi aflat Andrei Prelucă, Benamin Marian Paraliuc şi Emanuel Darius Paraliuc, toţi sunt din zona Gura Humorului. A cincea persoană ar fi fost o tânără care urmează să fie identificată de autorităţi.

Toţi cei patru tineri care au murit carbonizaţi apar într-o fotografie făcută la petrecerea de Halloween şi postată în jurul orei 01:39 dimineaţa, pe profilul lui Ciprian Năsăudean.

Când au aflat prietenii lor de accidentul înfiorător, unii dintre ei au făcut publice mai multe mesaje în memoria lor.

“Nu ştiu ce să spun, am rămas fără cuvinte… R.I.P. beautiful angel… Andrei Prelucā”, “Am sperat până în ultima clipă că nu e adevărat. Din pacate, ai plecat asa repede, nimeni nu s-ar fi asteptat, ai lasat un gol in sufletul tuturor. Nu asa trebuia sa se termine! Acum nu mai e nimic de facut, putem doar sa ne luam ramas bun si sa te pastram in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, prieten drag! Beniamin”, “Aţi plecat prea repede, fraţilor!”, “Dumnezeu să va ierte! Prea dureros! Condoleante familiilor!”, “Dumnezeu să vă ierte, verişori dragi. O să-mi lipsiţi! Nu am să uit niciodată zambetul lui Emanuel şi nici încăpăţânarea lui Beni. Aş fi vrut să vă îmbrăţişez încă o dată. Frumoşii mei frumoşi. Doamne, ce tragedie. Rămas bun, suflete frumoase.” sunt doar cinci dintre zecile de mesaje apărute pe o reţea de socializare.