Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Si-a pus unghii false și a fost la un pas să își piardă un deget. Uite ce s-a întâmplat

in Diverse/Sanatate de

O mulțime de doamne și domnișoare merg la saloanele de înfrumusețare pentru a-și face manichiura, dorind ca unghiile lor să arate perfect pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Chiar dacă a devenit un obicei pentru multe femei, există și situații care demonstrează că unghiile cu gel sau manichiura cu ojă semipermanentă pot distruge unghia și pot cauza probleme serioase de sănătate.

O femeie din Anglia a trecut printr-o experiență traumatizantă și pe care a ținut să o povestească și altor persoane, tocmai pentru ca nimeni să nu se mai confrunte cu astfel de probleme. Lowri-Anne Wilson a mers la un salon de înfrumusețare pentru a-și face manichiura. Femeia și-a dorit unghii false, motiv pentru care a optat pentru cele pe bază de acril. Dacă până acum nimic nu pare ieșit din comun, ceea ce a urmat după a făcut-o pe femeie să renunțe defintiv la unghiile false.

Chiar dacă unghiile arătau perfect, la scurt timp de la realizarea manichiurii, femeia a început să aibă dureri foarte mari în zona degetului mare. Speriată, aceasta a mers la medic, iar doctorii au descoperit că unghia fusese infectată cu o bacterie foarte puternică și care a dus la apariția un abces. Medicii au intervenit chirurgical pentru a rezolva problema, urmând ca Lowri-Anne Wilson să mai sufere și alte operații pe măsură ce unghia va crește.

Posted by Lowrianne Wilson on 24 Ianuarie 2018

Mamă a patru copii, Lowri-Anne Wilson a descris durerea provocată de infecție ca fiind mai puternică decât cea din timpul nașterii. În plus, femeia a povestit că dacă infecția s-ar fi răspândit în organism, ea ar fi fost la un pas să își piardă degetul, potrivit metro.co.uk.

Ultimile din

Mergi la SUS