Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cei mai ghinionisti nativi din horoscop! Zodii blestemate sa ramana mereu fara partener!

in Diverse

Horoscopul poate deszvalui multe secrete despre viata si destinul unei persoane. Se pare ca astrele sunt mereu potrivnice in dragoste unora dintre zodii!

Primul si poate ca cel mai ghinionist nativ din horoscopul dragostei este racul. Chiar daca sunt firi sensibile si isi doresc mereu sa aiba parte de iubire, reprezentantii acestei zodii nu reusesc sa isi gaseasca jumatatea.

O alta zodie care sufera mult in dragoste este berbecul, blestemat parca sa ramana singur. Horoscopul iubirii parca ii impiedica mereu sa aiba o relatie de lunga durata si asta se vede mai ales in modul in care se chinuie din rasputeri sa isi tina partenerul aproape.

Nici balantele nu o duc bine la capitolul dragoste, fiindca horoscopul iubirii sta parca sub semnul unui blestem. Balantele sufera mult si viseaza cu ochii deschisi. Orgolioase din fire, balantele nu isi vor cere niciodata scuze, nu vor avea puterea sa ierte pana la capat si asta le va aduce ghinion in dragoste.

Pestii se dedica foarte mult unei relatii si nu isi iau niciodata masuri de siguranta. Sunt urmariti mereu de un adevarat blestem in dragoste si nu reusesc sa aiba liniste sau o relatie de termen lung.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS