Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Semnalul de alarma tras de aceasta mama, dupa ce i-a dat fetitei sale Nurofen! „Toti parintii ar trebui sa FACA ASTA!”

in Sanatate de

Mama a doi copiii a tras un semnal de alarma pe internet, dupa ce i-a dat fiicei sale o doza de ibuprofen, iar aceasta a inceput sa tuseasca foarte tare si sa planga de durere.

O femeie din Marea Britanie isi trata fiica de sase luni cu clasicul Nurofen. Cea mica, Autumn a inceput imediat sa urle si sa tuseasca incontrolabil, dupa ce mama i-a administrat prima doza de Nurofen.

Medicamentul, luat la indicatiile medicului pediatru, ar fi trebuit sa amelioreze simptomele de raceala, dar si durerile de gingii cauzate de cresterea dintilor, potrivit Netmums.com.

Cand a gustat din Nurofenul cu pricina, mama s-a ingrozit. „A fost oribil! Am simtit o senzatie de arsura pe limba si in gat si am inceput sa tusesc imediat”, a spus Rachel.

Mamica i-a dat medicamentul si partenerului sau sa-l guste si a avut aceeasi reactie.

Rachel s-a prezentat la farmacia de unde a cumparat medicamentul, iar vanzatoarea a confirmat ca, in mod normal, Nurofenul nu ar trebui sa aiba un astfel de gust.

Parintii au contactat compania pentru a cere explicatii referitoare la Nurofenul pe care l-a cumparat. Compania a cerut sticluta cu Nurofen pentru a realiza investigatii.

Rachel a postat pe Facebook povestea ei, indrumand parintii sa guste medicamentele inainte de a le da copiilor.

Un incident similar s-a intamplat tot in acest an, in Australia cu o sticluta de Nurofen pentru copii intre 5 si 12 ani.

Ultimile din

Mergi la SUS