Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

VIDEO! Interlopii care l-au apărat pe Dragnea la Înalta Curte sunt recidiviști. A lovit în cap o jurnalistă care punea întrebări

in Politic de

Interlopii care l-au apărat pe Dragnea la Înalta Curte sunt recidiviști. În 2012, Bogdan Cristache și Costel Axinte au lovit în cap o jurnalistă care îi punea întrebări Danei Năstase la Curtea de Apel București, unde Adrian Năstase a fost adus din pușcărie pentru a i se judeca o cerere.

Mai mulți jurnaliști au fost agresați de bodyguarzii care îi escortau pe Dana Năstase și Andrei Năstase, soția și fiul fostului premier. Incidentul s-a petrecut la ieșirea din sala de judecată de la Curtea de Apel București. Mai mulți jurnaliști susțin că au fost bruscați și chiar loviți de gărzile de corp, în timp ce încercau să discute cu membrii familiei lui Năstase.

Dana și Andrei Năstase au fost înconjurați de bodyguarzi. La un moment dat, gărzile de corp care aveau păzeau familia fostului premier au început să-i îmbrâncească pe jurnaliști. Jurnaliștii aflați la fața locului susțin că un operator de televiziune ar fi fost bruscat și  lovit cu pumnul de unul dintre bodyguarzi care a devenit brusc violent, iar jandarmii din incinta instanței nu au intervenit. „De ce dai în el, măi?”, a replicat unul dintre reporteri. „Nu ne mai agresa. Mi-ai dat în cap”, a strigat una dintre jurnaliste către un bodyguard. Incidentele au continuat și în fața Curții de Apel, unde jurnaliștii au fost împinși și bruscați de aceiași bodyguarzi. „Doamna Năstase, dar de ce aveți nevoie de bodyguarzi care să ne împingă, să ne lovească. Vi se pare normal ce se întâmplă?”, a întrebat o jurnalistă. Dana Năstase nu a dat niciun fel de răspuns.

https://www.facebook.com/romaniidistribuie/videos/142050476530306/

Ultimile din

Mergi la SUS