Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Rușii fac ravagii prin avioane! Scene de groaza la Bordul unui Avion cu destinația Turcia

in Diverse de

Imagini cu un puternic impact emoțional!

Scene de groaza la Bordul unui Avion cu destinația Turcia

Un turist rus care mergea în Turcia la odihnă a înspăimântat toți pasagerii avionului cu care acesta zbura. Înainte de a urca în aeronavă rusul de 30 de ani și-a cumpărat mai multe sticle cu alcool in magazinele duty-free, odată așezat la locul său a început să bea împreună cu prietenii săi.

Scandalul a început când însoțitoarele de bord i-au luat alcoolul pentru că așa prevede regulamentul companiei.

Bărbatul a început să înjure și a cerut ca să-i fie returnate sticlele înapoi. Când a văzut că nu-i reușește acest lucru a început să-i ia la pumni pe membrii echipajului aeronavei.

La un moment dat echipajul avionului a decis să-l lege de scaun pe scandalagiu.

#News24 #Atentie!!! Imagini cu un puternic impact emoțional!Scene de groaza la Bordul unui Avion cu destinația TurciaUn turist rus care mergea în Turcia la odihnă a înspăimântat toți pasagerii avionului cu care acesta zbura. Înainte de a urca în aeronavă rusul de 30 de ani și-a cumpărat mai multe sticle cu alcool in magazinele duty-free, odată așezat la locul său a început să bea împreună cu prietenii săi.Scandalul a început când însoțitoarele de bord i-au luat alcoolul pentru că așa prevede regulamentul companiei. Bărbatul a început să înjure și a cerut ca să-i fie returnate sticlele înapoi. Când a văzut că nu-i reușește acest lucru a început să-i ia la pumni pe membrii echipajului aeronavei.La un moment dat echipajul avionului a decis să-l lege de scaun pe scandalagiu.

Posted by Mihai Andrei Marian on 2 Iulie 2017

Ultimile din

Mergi la SUS