Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Românul în vârstă de 101 ani, filozoful Mihai Șora, face apel către românii din străinătate: „Dragă Diaspora, nu s-ar putea mai devreme de 10 august?”

in ExtraNews de

Liviu Dragnea a făcut vineri seara anunțul că rămane în fruntea PSD, a Camerei Deputaților și a coaliției de guvernare și a spus că: „nu putem să ezităm în a duce la capăt lupta pe care am început-o și anume pe de o parte de normalizare a legilor justiției și a codurilor penale” iar „statul paralel să fie zdrobit. Și va fi zdrobit”.
Dragnea a mai precizat că: NU ÎL SPERIE nici Klaus Iohannis, nici Eduard Hellvig, nici Lucian Pahonțu, nici Laura Codruța Kovesi, nici Traian Băsescu, nici Victor Ponta, nici Gabriel Oprea și nici alții”   și că „de acum vor fi mult mai fermi și mai radicali” cu ceea ce vor să facă.
La câteva ore de la aceste declarații făcute de liderul PSD, filozoful Mihai Șora a adresat pe Facebook apelul către cei din Diaspora.
Diaspora se organizează pe Facebook pentru a protesta în Piața Victoriei, în 10 și 11 august, printr-o manifestația intitulată „Diaspora Acasă-Dragnea închide granițele, că venim vreo trei milioane” la care și-au anunțat prezența români din Austria, Marea Britanie, Spania, Franța, Germania sau Italia.
„Dragă Diaspora, nu s-ar putea mai devreme de 10 august? Al vostru, îngrijorat, Mihai Șora”, a scris pe pagina sa de Facebook filosoful.

Ultimile din

Mergi la SUS