Român de 15 ani a câștigat 200.000 euro la Loto în Spania. Reacția tatălui său.

in Diverse de

Un băiat român, în vârstă de 15 ani, care locuiește în Barcelona este mai bogat cu 200.000 de euro, după ce a câștigat la Loteria Copilului din Spania.

„Numele meu este Cosmin și am câștigat 200.000 de euro”, a spus băiatul, transmite El Mundo.

Tănărul este român și împreună cu familia s-a mutat în urmă cu 13 ani în Barcelona. Chiar pe ultima sută de metri, băiatul și-a băgat toții banii pe un bilet la loto. Nici prin gând nu îi trecea că la finalul extragerii el va fi câștigătorului marelui premiu.


Tatăl său este electrician, iar atunci când a aflat că băiatul a câștigat la loto, omul a rămas fără reacție.

Când jurnaliștii locali au dorit să îi ia un interviu, bărbatul bulversat încă de schimbarea prin care trece familia sa, a ieșit doar în pantaloni scurți, deși afară erau mai puțin de 15 grade.

Tatăl lui Cosmin a vorbit despre cât de greu le-a fost la venirea în Barcelona și cât de greu a fost în momentul crizei financiare.

La început doar el a plecat din România, însă, cu timpul, a reușit să își ducă toată familia acolo. Cu greu s-au descurcat, susține bărbatul. Acum, se pare că norocul le-a surâs, iar marele premiu le va fi de ajutor pentru a duce o viață mai bună.

Întrebat ce va face cu banii câștigati, Cosmin a spus că își dorește un telefon nou, iar tatăl său a spus că banii câștigați nu îi vor schimba, însă își va îndeplini o dorință.

“Pe mulți oameni, banii îi schimbă. Însă eu mâine voi merge la muncă, iar curând o vom vizita pe mama în România. Banii aceștia garantează un viitor mai bun copiilor mei.”