Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Reguli mai stricte la americani pentru acordarea vizelor

in Extern de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Președintele Donald Trump a promis că va spori securitatea Statelor Unite și în concordanță cu aceste promisiuni Guvernul Statelor Unite a a adoptat miercuri un nou chestionar pentru solicitanții de viză din întreaga lume care trebuie să furnizeze informații biografice despre ultimii 15 ani.
Există și critici în legătură cu noile chestionare care sunt considerate extrem de dificile și acest lucru va duce la întârzieri în procesarea cererilor de viză.
Regulile adoptate miercuri vor permite consulatelor să ceară de la solicitanții de vize numerele tuturor pașapoartelor deținute anterior, mesajele în mediile sociale online din ultimii cinci ani, adresele de e-mail și numerele de telefon din aceeași perioadă și informații biografice privind ultimii 15 ani.
În baza noilor prevederi se pot cere informații și asupra adreselor, locurilor de muncă și călătoriilor din ultimii 15 ani.
Cu toate că răspunsurile la întrebări sunt voluntare, se avertizează că refuzul de a furniza informațiile cerute poate întârzia sau împiedica procesarea cererilor de viză.
Aceste măsuri vor fi aplicate de urgență în șase luni în loc de termenul uzual de trei ani.
România face parte dintre puținele state din UE ai căror cetățeni au nevoie de viză pentru a putea călători în Statele Unite.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS