Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

“Război civil” în ALDE: un deputat exclus şi contre cu Daniel Constantin

in ExtraNews/Politic de

Deputatul ALDE Damian Florea a fost exclus, oficial, din partid, în urma unei decizii luate în cadrul Biroului Politic Executiv al Alianței Liberalilor și Democraților. El este acuzat că a întreprins acţiuni “care au lezat imaginea partidului“.

   În paralel, ALDE continuă războiul cuvintelor cu gruparea lui Daniel Constantin. Acesta a spus, recent, pe reţelele sociale, că atunci când “partenerul tău de guvernare participă la congresul unui alt partid iar la Congresul tău “e prea ocupat” ca să poată ajunge“, crede că semnalele sunt foarte clare. “Probabil PSD a ințeles capcana pe care ALDE o pregătește pentru interesele unui singur om care nu își dorește altceva decât Președinția României. Și e capabil să facă orice pentru asta! Un lucru vă pot spune cu siguranță de acum: Tăriceanu va ajunge în scurt timp să fie izolat pe scena politică, pe măsură ce își dau seama toți de caracterul său!“, a mai spus Danien Constantin.

Mia mult sau mai puţin în replică, Adrian Chiotan, președinte ALDE Sector 4, îl acuză pe Daniel Constantin de “șantaj și oportunismşi că pune bazele unei viitoare construcții politice “pe baza minciunilor și a dezinformării făcută prin intermediul acoliților săi“. “Azi am aflat cu stupoare, în urma unei declarații a doamnei Letiția Stoian, că în organizația ALDE Sector 4, al cărui președinte sunt, există peste 200 de persoane care provin din fostul Partid Conservator și care ar fi decis să plece. Doamna Stoian probabil că trăiește încă în trecut, mai exact înaintea înființării ALDE“, spune Chiotean, citat de pagina oficială a ALDE Bucureşti, continuând că “în baza de date a ALDE Sector 4 figurează un număr de 418 membri, din care nici măcar unul nu provine din fostul Partid Conservatorşi că afirmațiile Letiţiei Stoian “nu sunt altceva decât aberații, care nu au vreo legătură cu realitatea“.

   Chiotean acuză “Echipa „Daniel Constantin”” încearcă în mod disperat să își mărească rândurile artificial prin tot felul de minciuni şi că, dacă vor urma aceeași direcție, proiectul lui Constantin va ajunge să numere mai mulți membri virtuali decât toată populația României. (foto: pagina facebook Călin Popescu Tăriceanu)


Ultimile din

Mergi la SUS