Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dronele îi vor ajuta pe cei de la CNAIR să controleze inopinat șantierele

in ExtraNews
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Surpriză pentru antreprenorii care nu-și fac treaba. CNAIR vrea ca din iulie să controleze inopinat șantierele cu ajutorul a două drone care vor fi achiziționate prin licitație publică.
Directorul provizoriu al CNAIR, Ștefan Ioniță, a anunțat joi că procedura de achiziție a dronelor a fost demarată și că echipamentele care vor ajuta la realizarea verificărilor din teren vor fi achiziționate de Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică(CESTRIN).
Ioniță a mai spus că dronele reprezintă un element de supracontrol și că:”Dronele vor fi mânuite de angajații CNAIR care vor face controale inopinate, vor face filmări astfel încât nu știe nimeni că se duc. Noi o să postăm imaginile pe site-ul nostru astfel încât să fie vizibile și le vom folosi, pe viitor și ca probe în eventuale dispute pe care le avem cu acești antreprenori”.
Directorul provizoriu al CNAIR a spus că deja CESTRIN face verificări inopinate și că a găsit o mulțime de neconcordanțe tehnice pe care le-a semnalat antreprenorilor, trimițându-le și măsuri de remediere.
Monitorizarea șantierelor va fi fizică până la achiziția dronelor, a declarat Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a mai menționat că în perioada următoare are de gând să facă vizite inopinate de lucru.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS