Rasturanare de situatie! E OFICIAL! Alexandra Macesanu nu este MOARTA! Alexandru Cumpanasu a facut anuntul in urma cu putin timp!

in ExtraNews de

Chiar daca Gheorghe Dinca a recunsocut ca le-a ucis pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu, exista dubii conform carora acesta este adevarul.

Alexandra Macesanu nu este moarta, este oficial! In pofida recunoasterii celor doua crime, anchetatorii cauta de zor noi probe care sa demonstreze ca adolescentele nu mai sunt in viata.

INML spune ca nu are un „raport final” in ceea ce priveste moartea Alexandrei Macesanu, afirma Alexandru Cumpanasu, unchiul acesteia. Acesta a mai spus ca pana acum nu a fost emis niciun certificat de deces, iar atunci cand actul va fi emis va contesta decizia.

Alexandru Cumpanasu nu accepta ideea conform careia nepoata sa a fost ucisa de Gheorghe Dinca, chiar daca expertii au descoperit ADN-ul Alexandrei in urma analizarii rămăsitelor umane descoperite in curtea lui Dincaă. Unchiul acesteia crede ca totul s-a petrecut cu o „grabă nebuna” si va rupe orice hartie ar primi, potrivit Cancan.

„Răbdarea noastră cam ia sfârșit. Concret ne spun că fac anchetă. Au zis sa îi lăsăm să lucrăm. Nu s-a emis niciun certificat de deces emis. Dacă mai sunt cetățeni care dau asta pe piață vreau să le spun că îi dăm în judecată. INML nu are un raport final. Indiferent dacă se va da certificat de deces sau nu, noi vom contesta decizia.

În acest Caracal au fost mulți care au vorbit cu Dincă, care au beneficiat de pe urma lui, vom lupta până în pânzele albe pentru a afla adevărul. A fost o grabă nebună de a ne da un răspuns, dacă ne va da hârtia o vom rupe. Nu vom accepta să ne dea o hârtie dată pe nimic”, a spus Alexandru Cumpănașu, conform antena3.ro.