Primar PSD, despre românii din diaspora: „Gunoaie, slugi, spălători de bude”

in Politic de

Primarul PSD din comuna Peștișani (Gorj) i-a jignit pe românii plecați la muncă în afara țării, numindu-i „gunoaie”, „slugi occidentale”, „paraziți” și „spălători de bude”, scrie presafarastapani.ro.

Primar PSD, despre românii din diaspora: „Gunoaie, slugi, spălători de bude” 2

Cosmin Pigui a postat mai multe comentarii, pe facebook, răspunzând mesajelor unora dintre consăteni, care se află în străinătate. Supărat că unii dintre cei cu care intrase în contradicție lansau acuze la adresa autorităților din România, a actualilor guvernanți, edilul le-a răspuns cu jigniri. „Hai sictir, ălora care vă dați cu părerea, dar nu trăiți în România! Niște gunoaie, slugi occidentale, paraziți! Rușine! Mă iau cu orice gunoi plecat din țară de piept! Nu vă e rușine?”. „M-am săturat de bovinele care-și dau cu părerea despre țară și locuiesc afară! Paraziți! Spălători de bude în occident! Nu mă umiliți voi pe mine și nici pe aleșii mei!”, au fost comentariile jignitoare ale primarului Cosmin Pigui, la adresa românilor care muncesc în alte țări și fac, de multe ori, munca de jos, pentru a-și asigura traiul.

Primarul PSD din comuna Peștișani a fost patron, înainte de a ajunge la primărie și a avut contracte pe bani publici, prin firmele pe care le deținea. Pe una dintre societăți, pe care funcționa ziarul Gorj Exclusiv, actualul primar a încasat, de la Complexul Energetic Oltenia, controlat de PSD, 121.905 lei (sumă cu care figura la data de 31.08.2015).