Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce a aflat că Mihai Onilă i-a refuzat ajutorul. A fost destul de radical

in Monden de

Gigi Becali s-a oferit să-l ajute pe Mihai Onilă să-şi aducă fiica în ţară şi să o înmormânteze creştineşte, însă a fost refuzat. Latifundiarul a spus că decizia fostului artist îi va trimite sufletul micuţei direct în Iad.

Gigi Becali nu a rămas indiferent la aflarea veştii că Mihai Onilă i-a refuzat ajutorul şi a ales să incinereze trupul neînsufleţit al fiicei sale. Latifundiarul a spus că dacă nu va fi înmormântată creştineşte, atunci sufletul fiicei lui Mihai Onilă va ajunge în Iad.

”Fără slujbă de înmormântare acel copil merge în Iad. Îmi pare rău că nu au acceptat ajutorul oferit de mine. Nu-l cunosc, nu l-am văzut în viaţa mea, dar eu pe orice om de pe lumea asta, vin şi-l ajut. Orice om. Pe vremuri, sora mea cea mare lua oamenii de la morgă, îi spăla, îi îmbrăca şi-i înmormântam creştineşte. Copiii care mureau la 5-6 zile. Păcatul e păcat. Ea dacă este botezată, ea are un înger. Ea nu avea aşa mari păcate la vârsta aia, dar dacă l-a incinerat se va duce în Iad şi va suferi acolo. Dacă el a spus că are putere de vindecare, atunci e sectant. Dumnezeu i-a dat o lecţie pentru că el s-a crezut mare vindecător. I-a zis: ”Ia, na tu o durere şi mai mare şi încearcă tu să-ţi vindeci copilul”. Eu ca să salvez sufletul copilului ăla m-aş pune şi în genunchi în faţa lui”, a declarat Gigi Becali.

Sursa: cancan.ro

Ultimile din

Mergi la SUS