Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Prezentatoarea emisiunii ACCES DIRECT a mărturisit în direct de ce boală suferă

in Monden de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Simona Gherghe a mărturisit în direct de ce boală suferă. Declarația vedetei a luat prin surprindere pe toată lumea.

Simona Gherghe suferă de anemie. Din fericire nu este nimic grav, însă boala trebuie ținută sub control. Declarația ei a venit imediat după ce mama Marinei, fetița care trăieşte înconjurată de gunoaie, a dezvăluit că nu iese din casă din cauză că suferă de anemie. Totul s-a întâmplat în direct la TV, unde a și fost prezentată drama prin care trec aceste femei.

„Şi eu am anemie”, a  spus Simona Gherghe în direct la TV.

Anemia în sine este mai degrabă un semn al unei boli decât o afecțiune propiu-zisa. De cele mai multe ori, anemia este considerată de către medici fie cronica, fie acuta. Cea cronica survine dupa un timp relativ lung, în vreme ce anemia acută se declanșează brusc

Sursa: romaniatv.net


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS