Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Premieră în România! Maşină de topit zăpadă pe străzile din Bucureşti

in ExtraNews de

Bucureștiul va avea anul acesta, în premieră, câteva mașini de topit zăpada și mai multe freze, pentru îndepărtarea zăpezii și a gheții de pe trotuar, a declarat miercuri, la începutul ședinței de Consiliu General, primarul Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, miercuri, ce măsuri se vor lua în momentul în care vor începe ninsorile. În plus, Firea i-a anunțat ferm pe bucureșteni că, în această iarnă, nu va crește factura la căldură sau apă caldă.

Primarul Capitalei a declarat că nu se vor majora facturile la apă caldă şi căldură
„Factura nu se majorează la apă caldă și căldură, iar furnizarea apei calde și a căldurii nu este sub nicio formă în pericol. Și garantez încă o dată bucureștenilor că decizia noastră este una foarte clară, foarte fermă”, spune Gabriela Firea.

“Am avut întâlniri cu subordonatele, cu părțile implicate, pentru a ne pregăti cât mai bine pentru perioadă sezonului rece. În premieră, anul acesta vor acționa și câteva mașini de topit zăpada și mai multe mașini de tip freză, pentru îndepărtarea zăpezii de pe trotuare. Anul trecut am avut o problemă cu depozitarea zăpezii și îndepărtarea acesteia de pe trotuar. Deși sectoarele au contracte de salubrizare trebuie și PMB să vina cu o contribuție pentru a depăși perioadă de iarnă. Am plătit în avans gazele pentru producerea energiei termice. Dezmint știrile că bucureștenii nu vor avea căldură iarnă această. Sunt niște știri mincionoase și toxice. Factură a scăzut cu 27% în octombrie anul acesta, față de anul tercut. Factură nu se majorează. Nu este în pericol livrarea agentului termic”, a declarat Gabriela Firea, potrivit Hotnews.ro.

 

Mergi la SUS