Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Povestea care a emotionat intreaga Europa. Ultimele cuvinte ale unei tinere care a pierit in urma unui accident rutier

in Sanatate de

Am fost la o petrecere si mi-am amintit ce-mi spusesesi mai devreme. Mi-ai spus sa nu beau alcool asa ca am baut suc. M-am simtit mandra de mine asa cum tu mi-ai zis ca ar trebui sa ma simt. Mi-ai spus sa nu ma urc la volan daca am baut in ciuda a ceea ce unii dintre prietenii mei aveau sa imi spuna. Te-am ascultat pe tine si mi-am dat seama ca, ca de obicei, sfatul tau era unul foarte sanatos.”

„Cand petrecerea  s-a incheiat, oamenii de acolo s-au urcat la volan desi multi dintre ei nu erau in stare sa conduca. Eu m-am indreptat catre masina mea stiind ca voi ajunge acasa in siguranta. O clipa nu m-am gandit ca avea sa mi se intample ceea ce mi s-a intamplat, mam.A cum ma aflu fara pic de putere pe strada si il ascult pe politistul care spune ca baiatul care a provocat accidentul era beat.”

„Mama, vocea lui pare ca fiind foarte indepartata. Am atat de mult sange pe mine, pe langa mine si ma abtin din rasputeri sa nu plang.Am auzit doctorii care spuneau –Fata asta va muri-. Se pare ca tanarul care a condus cu viteza a decis sa bea, dar sa mor eu. De ce, mama? De ce oamenii aleg sa fie iresponsabili stiind ca vor distruge vietile altora? E prea mare, mama, e prea mare durerea.

Te rog, spune-i surorii mele sa nu planga, spune-i tatei sa fie puternic caci atunci cand voi merge in rai voi avea grija de voi toti.” „Cineva trebuia sa-l fi invatat pe acel tanar ca nu trebuie sa bei si apoi sa te urci la volan. Poate daca parintii lui i-ar fi spus asta, acum nu mai eram pe patul de moarte.” „Incep sa respir din ce in ce mai greu, mama, mi-e frica, vreau sa te tin de mana. Vreau sa iti spun cat de mult te iubesc mama. La revedere”

Aceste cuvinte au fost transcrise de jurnalistul care a fost la fata locului producerii accidentului. Acesta a ascultat cu atentie si a notat fiecare cuvant rostit de tanara fara care s-a stins prea repede din viata. Tot acest jurnalist a fost cel care a initiat campania si a cerut ca aceste cuvinte se devina publice, sa fie cunoscute de cat mai multi oameni. Dati mai departe acest articol, poate veti preveni o moarte, poate ii veti face pe unii sa priceapa ca nu trebuie sa se urce la volan dupa ce au consumat alcool. Poate veti trage un semnal de alarma…

Sursa: andreilaslau.ro

Ultimile din

Mergi la SUS