Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Poveste parcă ruptă dintr-un film. Scenariu HALUCINANT al unei femei. 15 oameni au murit din cauza rețetei ei

in Diverse de

Poveste parcă ruptă dintr-un film de Bollywood, după ce o femeie din Pakistan a fost obligată să se căsătorească. Asiya Bibi, forțată de familie în septembrie să îl ia de soț pe cel care nu era alesul inimii sale, a pus la cale un scenariu halucinant!

Ea a otrăvit lapte și l-a preparat iaurt tradițional, doar că din acest iaurt nu a mâncat doar soțul, care îi era țintă, ci și rudele lui. În urma planului diabolic din sătucul Alipur Tehsil, 15 oameni au murit, printre care și o fetiță de 7 ani, iar alți 12 sunt internați la spital, în stare gravă, potrivit news.sky.com.

Poliția a arestat-o pe femeie, alături de un bărbat despre care se spune că ar fi amantul ei, dar și pe mătușa lui, fiind considerați principalii suspecți, organele abilitate dorind să elucideze cazul foarte repede.  Căsătoriile impuse și cele ale minorilor sunt întâlnite frecvent în zonele rurale și sărace de acolo, unde femeile sunt considerate inferioare și având mai puține drepturi.

Bibi s-a înfățișat la tribunal și a negat toate acuzațiile .

Căsătoriile forțate, în special implicând minori, sunt des întâlnite în Pakistan, în special în provinciile sărace și rurale din această țară conservatoare, unde sute de femei sunt ucise în fiecare an în „crime de onoare”, amintește AFP.

Ultimile din

Mergi la SUS