Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ponta: „România nu poate fi condusă ca şi Consiliul Judeţean Teleorman”

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   „Puterea absolută exercitată discreţionar are un preţ! Pe care îl plăteşte Liviu Dragnea, Guvernul şi PSD (care acceptă în tăcere această dictatură absolută) şi România (care nu are nicio vină)!„, a spus Victor Ponta, pe pagina sa de facebook.

   El a mai adăugat că România nu poate fi condusă ca şi Consiliul Judeţean Teleorman, pentru că lucrurile vor merge din rău în mai rău. „Nu cred că Liviu Dragnea a trimis ANAF-ul la cei de la „Rise Project”, dar el este totuşi principalul vinovat şi responsabil!„, a mai adăugat Ponta, motivând, în continuare afirmaţiie sale.

Astfel, el cosideră că, în primul rând, preşedintele ANAF nu este un profesionist cunoscut în domeniu, nici un om politic din PSD sau ALDE, iar criteriul de selecţie a fost cunoaşterea lui Liviu Dragnea şi „bunăvoinţa” faţă de TELDRUM. Şeful ANAF, zice Ponta, „nu a fost pus în funcţie nici de premierul Grindeanu, nici de ministrul de Finanţe, nici de ALDE sau de către o filială PSD, ci direct de către LIviu Dragnea! Când Mihai Tudose a vrut sa îl schimbe din funcţie pentru dezastrul de la colectare, s-a opus chiar Liviu Dragnea

Al doilea argument a lui Ponta a fost că ministrul de Interne, „cel care a primit control total asupra DGIPI ( fostul „doi şi un sfert”) şi care este implicat acum în acest scandal, nu este nici un profesionist în domeniu, nici un om de partid; s-a calificat pentru funcţie doar prin faptul că e din Teleorman şi a lucrat credincios cu Liviu Dragnea!”. „Înainte să ştim că Mihai Tudose va fi nominalizat ca premier, ştiam toţi că doamna Ministru de Interne rămâne în funcţie pentru că aşa vrea Liviu Dragnea!

Cel de-al treilea argument ar fi, spune Victor Ponta, că atunci nd toţi comunicatorii şi reprezentanţii PSD merg să vorbească în public despre pensii ori salarii, ei sunt întrebaţi de proprietăţile din Brazilia, vizitele făcute acolo, fonduri de vânatoare şi pescuit ori firme de asfaltare. „La aceste chestiuni private trebuie să răspundă persoana Liviu Dragnea, şi nu reprezentanţii PSD! Când un singur om are puterea şi când o exercită doar în interesul său personal , să ne aşteptăm la tot mai rău!„, concluzionează Victor Ponta (foto: pagina facebook Victor Ponta)Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS