Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ponta: „Încep sa sper ca premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul”

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   Fostul premier Victor Ponta a spus, pe pagina sa de facebook că,prin faptul că şeful ANAF a fost demis, începe să spere că premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul, „ceea ce oricum e singura soluţie ca lucrurile să evolueze bine”.

   El a motivat, punctual, cele spuse de el, prin faptul că premierul Tudose l-a demis pe şeful ANAF, aşa cum a spus şi antecesorul său, Sorin Grindeanu, deşi Dragnea a dorit ca acesta să română în funcţie, „că doar era omul lui”.

   „Au spus toţi reprezentanţii mediului de business, specialiştii şi Comisia Europeană că impozitul pe cifra de afaceri este o mare greşeală – a spus Dragnea că e bun acest impozit şi că face parte din „gândirea sa economică” de tip latino-american (nu am spus chiar brazilian) – Tudose a anunţat că nu se introduce”, continuă Victor Ponta.

   El a mai adăugat că, aşa cum a spus şi el „de ani de zile”, că principala preocupare de parteneriat a Guvernului trebuie sa fie cu Moldova, dar Liviu Dragnea a spus că trebuie parteneriat cu Israelul, „ pe acolo spera el să mai organizeze o vizită”, iată că premierul Tudose merge săptămâna asta la Chişinău.

   „Dacă se renunţă şi la trăznaia cu „impozitul pe gospodărie„, dacă se fac investiţii fără să mai fie „dirijate” de Sevil conform ordinelor politice ale „Şefului” şi dacă nu se face faimosul „Fond Suveran” prin ordonanţă de urgenţă ci se transmite la Parlament proiectul să îşi asume Dragnea raspunderea (politica dar şi juridică) deja lucrurile încep să arate mai bine!”, a concluzionat Victor Ponta (foto: pagina facebook Victor Ponta)

Ultimile din

Mergi la SUS