Pliante false USR-Plus răspândite în Cluj cu mesajul „Avortul trebuie să fie obligatoriu pentru 92% dintre români“

in ExtraNews de

Liderii USR-PLUS din Cluj-Napoca reclamă că cetăţenii oraşului primesc în cutiile poştale pliante electorale cu mesaje care le sunt atribuite în mod fals.

În Cluj-Napoca, unul dintre oraşele în care, conform sondajelor efectuate, alianţa USR-Plus ar fi principala favorită la câştigarea alegerilor, a fost semnalată de către mai multe persoane apariţia unor pliante mai mult decât controversate.

Sub titlul: „Avortul trebuie să fie obligatoriu pentru 92% dintre români”, pe pliante apare următorul mesaj: „Avortul trebuie să fie mandatoriu şi obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura creşterea sau hrănirea corespunzătoare a copilului, pentru familiile în care nici unul dintre cei doi parteneri în creşterea şi educaţia copilului nu are un loc de muncă”.

Mesajul este semnat Ramona Popescu, activist USR +Plus, însă potrivit unor surse din cadrul alianţei, mesajul ar fi fost fabricat în „laboratoarele” unui partid rival, care ar încerca în acest mod să discrediteze alianţa. De altfel, spun sursele USR, nu ar fi pentru prima dată când un asemenea mesaj ajunge în spaţiul public, la Cluj, inventat şi trimis din altă parte cu scopul de a lovi în alianţă.

ALERTĂ DE MANIPULARE!Au început să fie distribuiți fluturași de denigrare a Alianței USR PLUS în Cluj-Napoca. Dacă…

Publicată de Mona Varga pe Marţi, 16 aprilie 2019