Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Pățania unui constănțean beat a pus pe jar poliția. Omul se răsturnase cu mașina și nu își mai găsea soția la locul accidentului

in ExtraNews de

Tabloul acțiunii este compus dintr-un drum comunal, o mașină care s-a răsturnat și un bărbat aghezmuit bine care cerea ajutorul la 112, spunând că nu își mai găsește soția, după blestematul de accident.
Șoferul, în vârstă de 34 de ani, s-a răsturnat pe marginea drumului comunal care leagă localitățile constănțene Nisipari și Dorobanțu Gară. Bărbatul a reușit să iasă singur din mașină și a apelat numărul de urgență 112 deoarece nu-și mai găsea soția, care după spusele lui, se afla în mașină în momentul accidentului.
Autoritățile din Constanța au fost puse pe jar de telefonul primit și în cel mai scurt timp, spre locul accidentului a plecat o autospecială cu modul de descarcerare a ISU „Dobrogea”, deoarece pompierii se temeau că femeia ar putea să fie prinsă sub mașina răsturnată.
Pompierii au ajuns la locul accidentului și au avut parte de o surpriză când l-au găsit doar pe bărbatul amețit și confuz, dar nu și pe nevasta acestuia. Femeia se afla acasă la Poarta Albă atunci când s-a produs accidentul, dar șoferul care în urma analizelor s-a stabilit că avea o alcoolemie de 1,24 miligrame/litru și un traumatism cranian minor, uitase complet unde și-a lăsat soția.
În urma peripețiilor cu iz de beție generoasă, cetățeanul turmentat este cercetat penal pentru conducere în stare de ebrietate. Bărbatul ar putea fi sancționat și contravențional pentru că a alertat fără drept organele de poliție.

 

Ultimile din

Mergi la SUS