Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Panică în Las Vegas! Atac terorist soldat cu doi morți și cel puțin 20 de răniți

in Extern de

Panică generală în Las Vegas! Este alertă cu bombă la un hotel de lux din Las  Vegas, după ce o mașină suspectă a fost identificată de către autorități. Alerta are loc la scurt timp după atacul armat, care a avut loc azi dimineață, anunță Antena3.

el puțin două persoane au fost ucise și alte 24, rănite, în urma atacului armat din Las Vegas, informează RT. Potrivit Poliției, unul dintre suspecți a fost împușcat mortal.

Este haos în Las Vegas. O serie de împuşcături au fost raportate în apropierea unui complex turistic, Mandalay Bay, din Las Vegas, după ce o persoană a deschis focul în apropierea zonei unde se desfăşura un festival de muzică country, informează presa internaţională. Cel puţin doi oameni au murit şi 70 au fost răniţi, într-un atac armat, la concertul din Las Vegas.

Autoritățile au închis circulația pe bulevardul Las Vegas, după ce autoritățile au identificat o mașină suspectă.

De asemenea, o serie de zboruri ce urmau să aterizeze pe Aeroportul Internațional MacCarran au fost redirecționate din cauza incidentului.

În imaginile publicate pe internet se poote vedea cum zeci de oameni fug din clădire. Un martor care a postat astfel de imagini pe Twitter, povestește că se află în hotelul Mandalay Bay, care a fost închis.

Alți internauți spun că rudele lor sunt, de asemenea, blocate în hotel.

 

Mergi la SUS