Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. O bătrână a fost AMENDATĂ pentru că a renovat scara blocului pe banii ei!

in ExtraNews de

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. O ilustrează perfect un caz din Tîrgu Jiu unde o bătrână a fost sancţionată pentru că a renovat scara blocului pe banii ei. Femeia a fost reclamată de o vecină, deranjată de zgomotul pe care îl fac muncitorii. Poliţia locală a amendat-o pe pensionară cu 200 de lei.

În urmă cu două săptămâni, Tomiţa Dalidis a adus în scara blocului mai mulţi muncitori care au început renovările. Cu ideea a venit fiul femeii, care locuieşte în Suedia de ani buni şi care a vrut să aducă acasă prieteni de peste hotare. Înainte să se apuce de lucrări, bătrâna a strâns şi semnături de la vecini.

Tomiţa Dalidis, locatară: „De atâtea ori se autoinvită prieteni de-ai lui din Suedia în România să viziteze şi lui i-a fost ruşine să-i aducă în scara blocului, vedeţi cum e, ori dincolo e farmacie, a lăsat bani şi când a venit şi când a plecat şi a şi trimis bani. Mi-a fost teamă că iau amendă şi pentru uşă şi pentru geamul de la uscătorie”.

Iar suma investită până acum de familia Dalidis nu este de neglijat.

Femeia a investit până acum în modernizarea scării blocului 1.400 de lei. A pus uşi de termopan şi spune că nu se va opri aici.

Gestul pensionarei nu a fost pe placul tuturor vecinilor. O vecină a reclamat la poliţie că trebuie să se pregătească pentru un examen, iar muncitorii fac prea multă gălăgie pe scara blocului. Alexandra Petriţa, purtătorul de cuvânt la Poliţia Locală: „Un echipaj din cadrul Poliţiei Locale s-a deplasat la faţa locului şi în urma constatărilor agenţilor s-a stabilit a fi aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 200 de lei”.

Ceilalţi vecini care şi-au dat acordul pentru renovare sunt uluiţi de amenda primită de pensionara care a vrut să facă o faptă bună pentru toţi locatarii.

Bătrâna merge însă mai departe şi vrea să vopsească şi scara blocului la toate cele patru etaje. Sursa: Money.ro

Ultimile din

Mergi la SUS