Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Oana Pellea: „Nu există nicio dezbinare în poporul român. Există doar o luptă între oamenii cinstiți și hoți”

in ExtraNews de

Trăim într-o societate așa-zisă democratică. Vechile metehne însă tot n-au dispărut și sunt șanse mici să dispară. Prin orice mijloace, se vrea puterea, iar cei care o au, trag cu dinții de ea. Cine a ajuns la putere prin vot masiv se crede îndreptățit să facă și să desfacă, să dea legi inclusiv pentru cei corupți. Oana Pellea afirmă că poporul român nu este dezbinat.

Politicienii corupți sunt interesați să atragă de partea lor cât mai mulți susținători și reușesc prin intermediul a două televiziuni. Cine va învinge? Greu de spus, încă mai e de furat în România.

Pe Facebook, actrița Oana Pellea nota: „Nu există nicio dezbinare in poporul român. Exista doar o luptă intre oamenii cinstiți si hoți.

Există multă manipulare, multă dezinformare voită…ca să nu mai știi cine ce, de ce, încotro…multă sărăcie, spaimă, lașitate…dar există si mult curaj, mulți oameni demni si civilizați…

Nu, domnilor guvernanți…nu vrea nimeni să dezbine Romania in afară de dumneavoastră cei ce nu acceptați niciun dialog si vreți să vă impuneți voința cu forța, nedemocratic.

“Divide et impera”. În română este mai cunoscut ca: „dezbină și stăpânește”.
Poporul nu vrea să stăpâneasca asupra nimănui, decât asupra propriului destin. Poporul vrea să trăiască demn într-o țară liberă, democratică si prosperă.

Poporul vrea să fie reprezentat de un Guvern și de un Parlament ce lucrează pentru binele țării si nu pentru binele personal.

Nu exista nicio dezbinare in poporul roman. Exista doar o lupta intre oamenii cinstiți si hoți”

Ultimile din

Mergi la SUS