Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

O fotografie şi o ÎNTÂMPLARE REALĂ! Mulţi români „se luptă” zilnic cu astfel de şoferi!

in Diverse de

Un botoşănean care s-a urcat în maxi-taxi pe la ora 17:15 ( 5 septembrie), a fost şocat de comportamentul conducătorului auto.

“Şoferul urla la un pasager care venea probabil de la grădină. Căra un sac cu porumb, mere, pere şi nişte nuci. Sacul s-a rupt şi şoferul era foarte nervos din cauza asta. Doar o treime din sac era plină, deci nu vă imaginați o mare de cereale şi fructe la picioarele noastre. Omul nu a spus nimic, tăcea şi strângea lucrurile. Două domnişoare, extrem de bine educate, râdeau de necazul omului”, a relatat un martor la cele întâmplate.

Dar grobianismul celui aflat la volan nu s-a oprit nici aici. “Şoferul nostru tot comenta şi înjura de parcă îl ducea pe gratis, iar fructele şi porumbul dl-ui îi stricau bunul mers. Precizez că nimeni nu se împiedica de ele, iar omul punea la loc în sacul legat si răslegat imediat cum se întâmpla să cadă ba un porumb, ba un măr”, a mai povestit un călător.

La staţia da la Gară, şoferul n-a mai rezistat şi l-a dat jos pe respectivul pasager. I-a aruncat lucrurile, inclusiv o sticlă care s-a spart. Porumbul i-a fost împrăştiat prin staţie, iar omul, deznădăjduit, s-a aşezat pe o bordură nevenindu-i să creadă ce s-a întâmplat.

BT 06 BUS: ar fi numărul microbuzului marca Volkswagen în care au avut loc cele întâmplate.

sursa: botasaneanul.ro

Ultimile din

Mergi la SUS