O femeie, care locuiește în zona unde au avut loc crimele, a declarat că în urmă cu doi ani fata ei a fost acostată în gara din Caracal de Gheorghe Dincă, care i-a dat o carte de vizită și s-a oferit să o ducă acasă. Marturisirea socanta a femeii: „Fata mea este sportivă, venea dintr-un cantonament și…”

in ExtraNews de

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și Luiza Mihaela, avea o pasiune pentru adolescente și căuta contexte în care să le acosteze.

O femeie, care locuiește în zonă, a declarat că în urmă cu doi ani fata ei a fost acostată în gara din Caracal de Gheorghe Dincă. „Fata mea este sportivă, venea dintr-un cantonament și în gară la Caracal a coborât. Noi locuim într-o comună alăturată. Eu, de obicei, trimiteam pe cineva cunoscut să o ia. În noaptea respectivă stând și așteptând a venit acest individ la ea și a intrat în vorbă cu ea.” Fata cititoarei noastre este șatenă, cu părul lung, la fel ca cele două fete pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis.

Criminalul i-a spus fetei că el este taximetrist și o poate duce sau aduce oriunde ar avea nevoie. I-a dat o carte de vizită și i-a menționat că nu este nevoie decât să dea un bip și el se duce să o ia. La momentul respectiv fetei i s-a părut că Gheorghe Dincă este un bătrânel care pare serios. Era îmbrăcat în cămasă galbenă și vorbea frumos.

Fata a refuzat oferta, despre care suspectul spune că este convenabilă. Zilele acestea l-a recunoscut la televizor când a devenit cel mai cunoscut personaj din România în urma dispariției Alexandrei și Luizei Mihaela.

”Eu nici nu pot să privesc imagini cu aceste fete din pricina asta. Mulțumesc bunului Dumnezeu că ne-a ferit de acest monstru că la cum arată, un bătrânel ramolit, la prima vedere aveai încredere in el…”, a mărturisit femeia.

Gheorghe Dincă a recunoscut, duminică, 28 iulie, că a ucis două fete.

Alexandra Măceșanu, din satul Dobrosloveni, a fost dată dispărută de părinții ei de joi, 25 iulie 2019. A plecat spre Caracal, unde făcea meditații, și la întoarcere, a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie pentru a ajunge acasă. Nu a mai ajuns niciodată.

Tatăl Alexandrei a fost cel care a mers la secția de poliție pentru a declara dispariția fetei. Potrivit unchiului fetei, Alexandru Cumpănașu, Președintele Asociației pentru Modernizarea României, șeful Poliției din Caracal, i-ar fi spus părintelui că dacă fata a plecat cu vreun iubit i se vor imputa costurile anchetei: „Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână! Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”

Criminalul din Caracal are 4 copii
Potrivit surselor din anchetă fata a sunat de trei ori la 112, joi, 25 iulie, la ora 11.00. Alexandra a descris amănunțit locul în care se afla: ”mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». De asemenea, le-a spus celor de la 112 că a fost legată cu sârmă și violată. Ultimele cuvinte ale fetei au fost: ”Vine!Vine!”.