Nunta in sapte sate cu 7000 de invitati! Cum au aratat mirele si mireasa si cat a costat meniul la nunta

in Monden de

Primarul orasului Ulmeni, Lucian Morar, si interpreta de muzica populara Ioana Pricop s-au casatorit religos sambata. Dupa ceremonia religioasa, mirii au pus la cale o nunta istorica, la care au participat 7.000 de invitati.

Da, este adevarat. Va fi o nunta in mai multe locatii, mai exact sapte. Sotul meu, Lucian Morar, este primarul localitatii Ulmeni, care are sapte sate apartinatoare si in fiecare dintre acestea, la caminul cultural, sunt asteptati invitatii la nunta noastra. Sapte sate ca sa se auda peste 70 de vai – ca-n poezie. A fost visul sotului meu care a tinut sa fie in mijlocul cetatenilor si eu am zis sa-i indeplinesc visul. O sa mergem in toate cele sapte locatii in care ne asteptam invitatii. O sa avem grija de toti invitatii nostri, ca ei sa se simta bine. Nu vreau sa dau mai multe detalii pentru ca ne dorim sa starnim curiozitatea tuturor celor din jur”, a declarat interpreta de muzica populara Ioana Pricop, inainte de nunta.

Meniul de la caminele culturale a costat 70 de lei/persoana, iar cel din restaurantul din Ulmeni a fost de aproximativ 150 de lei/persoana. Calculat la 7.000 de invitati, cati sunt preconizati sa ajunga la evenimentul din Maramures, suma ajunge undeva la aproximativ 600 milioane de lei. Totul a iesit asa cum a fost planuit! Lucian Moraru a fost vizibil emotionat cand a vazut-o pe Ioana Pricop in rochie de mireasa, iar artista de muzica populara i-a impartasit emotiile, scrie cancan.ro.

Sursa: Stirilekanald.ro