Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Nu va fi remaniere? Dragnea: „…nu voi propune vreo măsură care să comporte vreun risc de instabilitate”

in ExtraNews/Politic de

   Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, pare să fi anunţat, mai pe ocolite, duminică, faptul că nu susţine schimbarea premierului sau a unor membri ai Guvernului. El a spus că nu va propune măsuri care să aducă instabilitate României şi că este interesat doar în rezultatele guvernării.

   Liviu Dragnea a declarat duminică, la sediul PSD, că că nu va propune vreo măsură care să comporte un risc de stabilitate a României. „Sunt un om responsabil și nu voi propune vreo măsură care să comporte vreun risc de instabilitate a acestei țări. În același timp, stabilitatea serioasă a unei națiuni este dată de starea socială, de nivelul de venituri ale populației, de starea sănătății, educației, infrastructurii, agriculturii și toate celelalte domenii și de nivelul de dezvoltare. Despre asta vorbim și eu aș vrea să fim atenți cu toții, pentru că stabilitatea nu stă tot timpul doar în niște persoane„, a declarat şeful social-democraţilor, citat de psd.ro.

El a mai adăugat că aproape toată lumea își dorește un lucru esențial – acest program de guvernare să fie pus în practică. Pentru că mâine, peste o lună, peste șase luni sau un an sau și mai mult toate aceste discuții și mesaje foarte frumoase și foarte înțelepte nu le mai ține minte nimeni. Rămân rezultatele„.

Pe mine și pe noi, în partid, ne interesează rezultatele. Nu asta e principala noastră preocupare cum schimbăm niște replici, sau susținem, sau încurajăm niște colegi„, a mai precizat preşedintele PSD. (foto: psd.ro)

Ultimile din

Mergi la SUS