Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Nu știi ce cadouri să le faci angajaților tăi de sărbători? Iată câteva idei inedite

in Diverse de

Perioada sărbătorilor, pe lângă faptul că vine cu multe task-uri și probleme de rezolvat la locul de muncă, vine și cu stresul alegerii cadourilor pentru angajați. Trebuie să stabilești ce vei oferi cadou, să găsești un furnizor bun și de încredere, să decizi cum le vei personaliza și, mai ales, unde și când le vei dărui.

Nu este tocmai ideal să oferi aceleași cadouri corporate în fiecare an, deoarece angajații tăi vor simți monotonia și nu va mai fi deloc o surpriză pentru ei. Tocmai de aceea, în rândurile următoare vei regăsi câteva idei noi de cadouri care să-ți servească drept inspirație și să te ajute în a oferi daruri originale.

Cinci cadouri corporate pentru Crăciun

  1. Oferă un gift card către o experiență

Dacă vrei să îți scoți angajații din zona de confort, le poți oferi un gift card către o experiență cu adevărat spectaculoasă. De exemplu, poți alege un curs de gătit, unul de mini-golf interior, o săritură cu parapanta sau câteva ore în compania unui instrumentist de la care să învețe cele mai frumoase acorduri.

  1. Coșurile cadou nu se vor demoda niciodată

Coșurile cadou de la Cadoulspecial.ro sunt cu adevărat niște daruri potrivite, deoarece înglobează mai multe și mai mici cadouri într-unul singur. Poți avea coșuri cu dulciuri, băuturi alcoolice, panettone delicioși sau chiar și cu produse gourmet. Această idee se încadrează perfect în cele mai faine idei de cadouri corporate pentru Crăciun și, în plus, le poți personaliza după plac. Un astfel de cadou va mulțumi gusturile și cele mai pretențioase și, la drept vorbind, cine nu s-ar bucura de ceva dulce și o licoare delicată?

  1. Oferă mai multe cadouri locale

Când spui cadouri made in Ro, nu te referi doar la costumele tradiționale și la obiectele ce au legătura cu Dracula. Ci la producătorii mici, locali, care creează obiecte din ceramică, lut, din piele, care fac dulciuri sau delicatese fine. Poți susține economia locală alegând să faci cadou câteva seturi cu obiecte diverse, ținând cont de genul persoanelor, cu câteva decorațiuni de sărbătoare, obiecte personalizate sau ceva delicios de mâncare.

  1. Personalizează diverse obiecte

Dacă îți dorești să rămâi la cadouri simple, poți alege să personalizezi diverse accesorii sau obiecte vestimentare. Acestea pot fi privite ca niște cadouri mai exclusivite, dar personalizate nu doar din punct de vedere logo & nume, ci și al mărimilor, al culorilor și al modelelor folosite. Câteva lucruri pe care le poți personaliza, sunt: tricouri, genți, căni, pixuri sau pături.

  1. Oferă cărți

Nu este o noutate faptul că românii citesc foarte puține cărți pe parcursul unui an. Dacă îți dorești ca angajații tăi să citească, să fie creativi, să aibă și câteva momente de respiro dintr-o zi pentru ei și sufletul lor, le poți oferi o selecție de cărți în format fizic sau e-book. Indiferent că sunt de tip beletristică, dezvoltare personală sau profesională, cu siguranță le vei face o impresie plăcută și se vor bucura mult.

În concluzie, indiferent ce daruri alegi să faci echipei tale, acordă atenție detaliilor și creează cadourile așa cum ai fi face-o pentru cei dragi. Angajații tăi au nevoie să știe că sunt apreciați și importanți pentru tine și firmă. De aceea, încearcă să iei în calcul și pasiunile lor, dar și ceea ce le aduce lor bucurie, indiferent că este vorba despre o cutie de bomboane, o anumită culoare sau o activitate care le place.

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS