Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

NU POATE fi DAT AFARĂ din partid! RĂSTURNARE de SITUAȚIE în privința EXCLUDERII lui Grindeanu din PSD

in Politic de

O adevărată bombă a explodat în ședința PSD. Mai mulți lideri județeni, dar și europarlamentari solicită excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD pentru modul în care s-a comportat în urma deciziilor din Comitetul Executiv.

Primarul general Gabriela Firea a avut o poziție extrem de tranșantă împotriva lui Sorin Grindeanu.

”Avem un fost coleg care bântuie ca o fantomă prin Palatul Victoria, nu mai are legitimitate, nu a avut contribuții în campanie sau în comunicarea din perioada alegerilor. Nu s-a remarcat ca alți colegi din teritoriu care au muncit în alegeri. Eroul campaniei a fost programul de guvernare, asta au votat românii Pentru că ne aflăm într-o perioada în care presa spune că PSD e pe cale să se dezintegreze, propun să spunem adevărul: să ne exprimăm fiecare în organizații și să decidem ce poziție avem.

Eu propun ca organizațiile să transmită pozițiile lor la Secretariatul General și apoi să le facem publice”, a spus Gabriela Firea, în Comitetului Executiv.

Deputatul Alfred Simonis, care este vicepreședinte al PSD Timiș și președintele Tineretului Social Democrat Timiş, consideră că membrii Comitetului Executiv Național nu pot decide excluderea lui Sorin Grindeanu. Motivul: propunerea ar trebui făcută de organizația locală din care face parte Grindeanu.

Parlamentarul susține că PSD Timiș ar trebui să facă propunerea de excludere a lui Sorin Grindeanu, care este șeful filialei, informează Mediafax.ro.

Ultimile din

Mergi la SUS