Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Noul vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor este Florin Iordache. „Alta intrebare?”

in Politic de

Postul rămăsese vacant în urma numirii Rovanei Plumb în funcția de ministru Delegat pentru Fonduri Europen.

Florin Iordache a fost votat în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor cu 211 voturi „pentru” şi 77 „împotrivă”. Deputatul PSD a revenit astfel în funcţia pe care a ocupat-o înainte de a prelua portofoliul Ministerului Justiţiei.

Numirea lui Florin Iordache în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor a fost votată secret, cu bile. Vă reamintim că Iordache şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Justiţiei, în data de 9 februarie, în contextul protestelor generate de adoptarea OUG 13 privind modificările Codului Penal şi a Codulului de Procedură Penală.

„Propunere din partea grupului parlamentar PSD pentru ocuparea postului vacant de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Această funcţie a rămas vacantă ca urmare a numirii doamnei Rovana Plumb în funcţia de ministru delegat pentru Fonduri Europene. Propunerea grupului parlamentar PSD este domnul Florin Iordache. Acest punct a fost introdus pe ordinea de zi a plenului ca să intre în dezbatere, apoi la vot final”, a anunţat, luni, secretarul Camerei Deputaţilor Ioana Bran, la finalul şedinţei Biroului Permanent.

Ultimile din

Mergi la SUS