Modalitate uimitor de simpla si eficienta prin care scapi de enervantele muste!

in Curiozitati de

Mustelor le place sa se adaposteasca in spatii inchise, astfel incat, pe timpul verii te poti trezi oricand peste noapte cu acesti oaspeti nepoftiti. Cu totii ne confruntam cu aceasta problema si am testat numeroase solutii pentru a preveni sau a scapa de invaziile de muste, din care, insa, putine sunt cu adevarat eficiente.

m_un-truc-incredibil-de-simplu-pentru-a-scapa-de-enervantele-muste_1439237702_0 (1)

Sunt sigur ca marea noastra majoritate ne „luptam” in fiecare vara cu enervantele muste, care nu ne dau pace ori de cate ori temperatura de afara este crescuta!

Cea mai populara metoda consta in folosirea de hartie adeziva care, in schimb, este imbibata intr-o substanta toxica inclusiv pentru om. Desigur, exista si variante non-toxice, dar principiul de functionare este acelasi, si nimanui nu-i place sa vada zeci de insecte moarte stand claie peste gramada pe o astfel de capcana.

Asadar, cel mai bine este sa previi in mod eficient intrarea lor in locuinta.

Exista o modalitate uimitor de simpla si de eficienta in acest sens. Tot ce trebuie sa ai la indemana este putina apa, un sac transparent, cateva monede si o sfoara, iar apoi sa urmezi instructiunile prezentate mai jos.

Umple cu apa pe jumatate sacul sau punga transparenta, asaza pe fund o moneda si sigileaza sacul sau punga cu sfoara. Ulterior, atarna „dispozitivul” pe partea exterioara a usii de la intrare, a usilor de la balcon, a ferestrelor, etc.

Cu siguranta ca in acest moment esti foarte curios sa afli exact cum functioneaza dispozitivul de alungat mustele, avand in vedere simplitatea lui.

Ca si modul de constructie, principiul de functionare este unul uimitor de simplu: lumina reflectata de apa tine majoritatea mustelor la distanta, iar cele mai indraznete, care se apropie mai mult, o iau si ele la goana odata ce vad monedele de pe fundul apei, care dau impresia unui animal de prada asezat la panda.

Iata cat de simplu e totul. Nu mai sta pe ganduri si testeaza si tu dispozitivul natural de alungat mustele.Sursa: secretele.com