Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ministrul Transporturilor îi ia la scuturat pe şefii de la Drumuri: “Am să vin inopinat în județe!”

in Diverse/ExtraNews/Politic
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

   Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a ameninţat, voalat cu demiterea pe şefii direcțiilor regionale de drumuri și poduri din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infratrsucturii Rutiere, în cadrul unei şedinţe de urgenţă în care s-a analizat activitatea direcțiilor regionale ale CNAIR.

   Ministrul Transporturilor a cerut tuturor directorilor regionali ai CNAIR SA să fie prezenți mai mult pe teren pentru a supraveghea atent lucrările de pe șantierele aferente fiecărei Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri. “Am să vin inopinat în județe, fără presă, și în cazul în care sesisez probleme pe care nu le-ați rezolvat, la următoarea ședință nu vom mai discuta în aceeași formulă.”, a atenționat Răzvan Cuc.

   Discuțiile au vizat în special problemele legate de infrastructura rutieră, urgentarea procedurilor pentru începerea lucrărilor de execuție și întreținere, continuarea controalelor pe șantiere, precum și posibilitatea executării marcajelor rutiere în regie proprie. La rândul lui, directorul general al CNAIR, Ștefan Ioniță, a cerut directorilor regionali să se ridice la nivelul exigențelor, astfel încât orice problemă sesizată să fie rezolvată în timp real de către angajații de la drumuri, inclusiv cu utilaje proprii.

Vă cer tuturor mai multă atenție și implicare in activitățile pe care le desfășurați, altfel măsurile luate vor fi drastice. Trebuie să arătăm cetățenilor ca suntem bine intenționați și că putem gestiona cu success problemele ce apar inerent în acest domeniu de activitate. Pe lângă monitorizarea atentă a lucrărilor aflate în execuție, trebuie să demarați proceduri noi pentru ca în perioada următoare să începem și alte lucrări necesare imbunătățirii infrastructurii rutiere..”, a spus Ioniţă.

   Şedinţa a avut loc după o vizită a ministrului Transporturilor pe șantierele autostrăzilor Lugoj Deva și Sebeș – Turda, făcută pentru a evalua stadiul și calitatea lucrărilor. “Vreau să văd constructori serioși care lucrează și își respectă termenele, care nu trag de timp căutând chichițe juridice prin care să solicite bani în plus. Celor de la CNAIR le cer să rezolve problemele de avize și autorizații și să nu mai aștepte să se rezolve de la sine. Vor exista penalități pentru cei care nu-și fac treaba, atât pentru antreprenori, cât și pentru beneficiar. Vreau să văd deopotrivă din partea ambelor părți colaborare și eficiență. Vreau să văd termene respectate.”, a declarat ministrul. (foto: Ministerul Transporturilor)


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS