Mesajele socante ale parintilor lui Adrian Lipan, tanarul care si-a dat foc in masina, in Medgidia! „Cu acordul și permisiunea voastră acest «nenorocit» de tată care azi a înțeles că timp de 26 de ani a crescut un șarpe nu un copil..” Continuarea este tulburatoare

in ExtraNews de

Intreaga Romanie s-a cutremurat azi, dupa ce un tanar si-a luat viata, din cauza ca nu mai suporta comportamentul tatalui sau.

Mesajele incredibile ale parintilor lui Adrian Lipan. Dupa acest incident tragic, mama lui Adrian Lipan, tanarul care si-a dat foc in masina lui dupa ce a lasat un mesaj de adio pe Facebook, a scris la randul ei un mesaj tulburator.

Foarte multe persoane au reactionat la mesajul de adio al tanarului, atat cunoscuti, cat si straini. Unul dintre acestia a scris „Dumnezeu sa il ierte’, crezand ca a decedat in urma incendiului provocat, moment in care mama lui Adrian a intervenit.

„Copilu meu nu a murit, nu poti sa spui asa ceva”, a scris aceasta, pe Facebook. Si tatal acestuia a reactionat, reusind sa stranga rapid un val de critici din partea tuturor.

„Cu acordul și permisiunea voastră acest «nenorocit» de tată care azi a înțeles că timp de 26 de ani a crescut un șarpe nu un copil. Cei care vor să audă adevărul mă pot contacta cînd vor Aviz viitorilor părinți”, a scris tatal lui Adrian Lipan pe Facebook.

„Ești fratele meu, dar tu ai distrus copilul . Nu meritai să ai așa o minune de copil. Sper că Dumnezeu vede şi pune pe fiecare să plătească pe măsura faptelor”, a scris o femeie care se presupune ca ar fi sora barbatului.

Baiatul a iesit din masina dupa ce si-a dat foc dar a fost prea tarziu pentru el, avea deja arsuri pe 80% din corp si n-a mai rezistat pana a ajuns Salvarea.

Adrian Lipan din Medgidia a postat un mesaj de adio pe Facebook chiar inainte sa-si dea foc in masina.

VEZI VIDEO AICI: Un tânăr şi-a dat foc în maşina parcată sub podul de pe Autostrada Soarelui. Mesajul de adio a fost filmat. „Taţilor de băieţi nu ii faceţi copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu”.Loading...