Florin Piersic Jr, mesaj emotionant pentru tatal sau, marele actor: „Să nu îndrăznești să mă lași orfan!”

in Monden de

Marele nostru actor, Florin Piersic trece prin momente mai grele. Fiul sau, Florin Piersic Jr. aflat zilele aceste la Iasi, a vorbit despre relatia cu tatal sau.

Florin Piersic Jr., mesaj emoționant pentru tatal sau.

Marele nostru actor Florin Piersic a vorbit despre numeroasele probleme de sanatate de sănătate în cadrul festivalului „Zilele Filmului Românesc”, inclusiv despre mesajul emotionant pe care i l-a trimis fiul sau: „Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!”.

Florin Piersic a spus ca in ultima perioada a trecut prin incercari mai grele, o serie de operaţii, nerefăcându-se complet nici în prezent, iar acesta a fost un moment mai delicat din viața sa.

Florin Piersic a făcut recuperare medicală, după operația la genunchi

Irina Păcurariu l-a dat de gol pe actor, într-o postare pe Facebook. ”Cea mai faină treabă când stai față în față cu Florin Piersic câteva ore e că pricepi de ce oameni ca el n-o să dispară niciodată. Da, are 83 de ani, e șarmant altfel decât era ca Mărgelatu și merge încet, după mai bine de o lună de recuperare pentru o intervenție chirurgicală la genunchi. Mintea e însă e la fel de vie ca oricând, are un ușor aer nostalgic, e mai generos cu amintirile, mai blând cu ceilalți și parcă mai atent la ceea ce spune.

Maestrul scenei românești are mare grijă de sănătatea lui, susținând adesea că ia foarte multe vitamine, iar fotoreporterii Click! l-au surprins, de-a lungul vremii, în timp ce se bronza la un ștrad bucureștean sau ieșind de la sala de sport, unde face exerciții fizice ușoare. Florin Piersic este atent și la alimentație, fanii întâlnindu-l adesea în piață, de unde cumpără brânzeturi proaspete.