Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Marian Neacşu: „Domnul Sorin Grindeanu nu mai este membru al PSD”

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   Biroul Permanent Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit luni, 24 iulie, la sediul partidului. Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a declarat, printre altele, că nici fostul premier Sorin Grindeanu, nici Victori Ponta şi nici Cătălin Ivan nu mai sunt membri ai partidului.

   In contextul viitoarei vizite în judeţul Timiş, Neacşu a spus că unul dintre motivele vizitei sale va fi ca să se asigure că decizia CExN în cazul lui Sorin Grindeanu va fi pusă în aplicare.

   „După cum știți, domnul Sorin Grindeanu nu mai este membru al PSD. Am consultat dimineață baza de date a partidului și vă pot spune că în ea nu se mai regăsesc nici Victor Ponta, nici Cătălin Ivan. Sorin Grindeanu figura încă în baza de date, pentru că posibilitatea de eliminare din această bază de date aparține organizației. Baza de date este un indicator statistic. Sorin Grindeanu figurează pentru că în ea operează organizația de bază, iar aceasta nu a formalizat hotărârea CExN.” a mai spus Marian Neacşu.

   Premierul Mihai Tudose a afirmat luni că a solicitat convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului dedicate situației ELCEN, arătând că această societate trebuie să treacă în subordinea Primăriei Capitalei. „Este posibil să avem o sesiune extraordinară. Pe baza sesiunii extraordinare, vom avem și noi o ședință de guvern pentru a rezolva situația ELCEN. Trebuie lege, pentru că nu putem modifica prin ordonanță, nu avem abilitatea. Trebuie să rezolvăm problema bucureștenilor, dacă așteptăm septembrie, s-ar putea să fie târziu pentru bucureșteni. ELCEN trebuie să treacă în administrarea Primăriei Capitalei, iar noi trebuie să fim de acord prin lege”, a declarat Mihai Tudose, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PSD. (foto: psd.ro)

Ultimile din

Mergi la SUS