Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mai are doar 18 luni de trăit, iar iubitul ei i-a îndeplinit cea mai mare dorință

in Diverse/Educational de

“Nu mi-am imaginat niciodată că-mi voi petrece ziua nunţii într-un scaun cu rotile”, spune printre lacrimi Martine Kilminister. Chiar şi aşa pentru tânăra de 28 de ani, aceasta a fost cea mai fericită zi din viaţa ei.

Martine Kilminister şi iubitul ei Christopher sunt din Bradford (West Yorkshire) şi au împreună doi băieţi.

Sunt împreună din adolescenţă, se iubesc nespuns însă nu au apucat să facă nunta. Până în iunie 2017, erau un cuplu fericit cu planuri măreţe de viitor.

Martine a început să se simtă rău, iar doctorii au diagnosticat-o cu o formă rară de cancer, scrie Daily Mail. Din păcate, boala a fost descoperită mult prea târziu, iar fata a aflat că mai are doar 18 luni de trăit.

Mai mult, tânăra a paralizat şi acum se află într-un scaun cu rotile. Chiar dacă ştie că nu mai are mult de trăit, Martine vrea să se bucure de fiecare zi care i-a mai rămas.

Iubitul ei i-a pregătit o surpriză şi i-a organizat o nuntă ca-n poveşti. Martine a îmbrăcat rochia albă de mireasă şi a respectat toate tradiţiile. Povestea lor a emoţionat milioane de oameni.

Christopher a luat-o în braţe pe Martine şi au dansat împreună pe melodia celor de la Aerosmith: “I don’t want to miss a thing” (nr. red “Nu vreau să pierd niciun moment”).

Cei doi îndrăgostiţi speră acum să se bucure şi de luna de miere. Martine vrea să strângă cât mai multe amintiri frumoase alături de familia ei.

Sursa: Click.ro

Ultimile din

Mergi la SUS