Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Liberalii au un nou preşedinte: pe Ludovic Orban!

in Sanatate de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

   Ludovic Orban este noul președinte al Partidului Național Liberal. Moțiunea acestuia, intitulată „Partidul Național Liberal – Forța Dreptei”, a primit un număr de 3 518 voturi, anunţă PNL În schimb, moțiunea „PNL – partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică”, prezentată de contracandidatul lui orban, întrunit doar 952 de voturi.

   Ludovic Orban spune, după ce vicxtoria i-a fost confirmată, că a chemat alături de elmembrii simpli de la baza partidului care vor cu adevărat un partid puternic„. Am chemat oamenii cu performanțe, oameni care au înregistrat victorii, oameni care au bătut PSD în întreaga lor carieră politică. Am chemat lângă mine oameni care doresc să readucă PNL pe locul pe care îl merită: cea mai importanță forță politică din România! Veți avea în frunte un om care-și va pune la dispoziția partidului toată energia, toată inteligența, tot timpul de care dispune pentru a ridica PNL, lucru pe care o să-l cer fiecărui membru al PNL! Îmi doresc ca PNL să ajungă la guvernare, dar nu printr-un nou USL, îmi doresc să ajungem la putere prin votul oamenilor. Dacă va fi să susținem ceva, să susținem anticipate, să facem opoziție pe toate fronturile împotriva celor care astăzi își bat joc de România!„, a mai spus Orban.

   La rândul ei, Raluca Turcan, preşedintele actual al liberalilor, spune că ea şi partidul său au optat pentru Ludovic Orban, deoarece el poate dinamiza baza partidului. „El trebuie sprijinit însă, de o echipa puternica. Este o persoana care întrunește: autoritate politică, prin prisma experienței în PNL, relație cu baza partidului și în acest moment, este limpede că mobilizează cele mai multe energii pozitive din partid„, a spus Turcan, pe pagina sa de facebook.

   „Trebuie să fim partenerul președintelui. Dar nu orice fel de partener. Nu unul slăbit, confuz și cu procentele înjumătățite. Ci unul puternic, modern, care crede și susține aceleași obiective, aceleași valori, aceeași direcție pentru țară„, mai spune Raluca Turcan. (foto: pagina facebook Ludovic Orban)


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS