Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

A crescut cu 6 kilometri pătrați suprafața României

in ExtraNews de

Potrivit Institutului Național de Statistică, noua suprafață a României este de 238.397 kilometri pătrați și „a fost actualizată de către Agenția Natională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, în conformitate cu prevederile Legii cadastrului și a publicității imobiliare nr.7/1996, cu modificările și completările ulterioare”.
Această actualizare a suprafeței României necesită actualizarea tuturor documentelor oficiale și a site-urilor de informații publice în care sunt cuprinse informații despre România, înlocuindu-se vechea suprafață de 238.391 kilometri pătrați, cu cea nouă de 238.397 kilometri pătrați.
Suprafața României a fost actualizată ultima oară după ce s-a recalculat de la 237.500 kilometri pătrați la suprafața care există în prezent în actele oficiale privind România, adică 238.391 kilometri pătrați. Ultima actualizare s-a realizat după schimbarea printr-un decret, în anul 1971, a modelului pe care se bazează proiecția cartografică oficială a României, trecându-se de la modelul Gauss-Kruger la modelul Krasovsky.

Ultimile din

Mergi la SUS