Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Legea vibratiei! Afla aici cum poti atrage mai multe lucruri bune in viata ta

in Curiozitati de

Legea vibratiei spune ca tot ceea ce exista in realitatea noastra constienta se afla intr-o continua stare de miscare.

Nu exista nimic care sa stea nemiscat, nici chiar pentru o secunda.

Priveste un atom la microscop si vei vedea protonii si electronii miscandu-se in cerc in jurul unui neutron. Indiferent ce este, este energie si energia este intr-o continua miscare.

Tot ce vibreaza, vibreaza pe un anumit ritm.

Acest ritm poarta numele de frecventa.

FRECVENTE diferite

Cu cat vibratia este mai inalta, cu atat este si forta mai mare. Gandirea este considerata cea mai inalta forma de vibratie, de aceea are si frecventa cea mai inalta. Fiind frecventa cea mai inalta, este considerata o forta importanta in univers.

Cresterea spirituala este singurul motiv si scop al vietii noastre pe pamant. Fiecare individ trebuie sa invete sa foloseasca aceasta energie pentru cresterea lui spirituala si in scopuri constructive.

Utilizarea constructiva (pozitiva) a acestei energii ridica nivelul de constientizare a omului si, prin urmare, ii inalta ritmul vibratiei sau frecventa. Fiecare persoana are un ritm specific al vibratiei. Toate problemele pamantesti ale omului sunt create de proiectiile gandirii sale.

Ceea ce proiectam cu mintea, sub forma de ganduri, cream si primim. Cresterea spirituala necesita eliminarea gandurilor negative, care risipesc “forta vitala” sau energia vitala.

Fiecare persoana, in mod constient sau nu, foloseste aceasta energie. Corpul uman foloseste energia pentru a vindeca ranile, a reduce starea de oboseala si stres si pentru a creste fizic si spiritual.

Fiecare om in parte, fara exceptie, are abilitatea de a atrage din Univers exact atata energie cat are nevoie corpul si mintea sa.

Din pacate, ritmul alert al vietii moderne ne impinge pe cei mai multi dintre noi sa ne concentram prea mult pe obligatiile de zi cu zi si prea putin pe atragerea unei energii vitale suficiente pentru a ne implini nevoile.

EMOTIILE tale sunt radarul TAU

Foloseste-ti emotiile ca pe un sistem intern de calauzire.

Cand emotiile tale sunt pozitive, adica ai sentimente de bucurie si fericire, inseamna ca vibrezi in armonie cu telurile tale.

Daca, dimpotriva, ai sentimente negative, teama, manie, nervozitate sau anxietate, inseamna ca esti pe o cale gresita si vibrezi la o frecventa joasa.

Emotiile negative sunt un indiciu ca opui rezistenta. Nu uita, lucrurile la care opui rezistenta sunt lucruri care persista.

Dar cum ramane cu oamenii coplesiti de negativism si de lipsuri?

Universul nu tine cont de cat de mult negativism sau pozitivism trimiti sau atragi. El doar iti da mai mult din acea energie pe care te concentrezi mai mult.

Poti oricand opri negativismul prin simpla redirectionare a gandurilor asupra unor scopuri si rezultate pozitive.

Cum ne putem ridica nivelul VIBRATIEI?

Legea vibratiei se aplica gandurilor, lucrurilor in care crezi, actiunilor pe care le faci, intentiilor pe care le ai si cuvintelor pe care le rostesti.

Daca nu iti place ce ai atras in viata ta, ridica-ti vibratia invocand o putere pozitiva si aplicand in mod eficient Legea atractiei.

Pentru a-ti mari vibratia trebuie sa incepi prin a face un efort constient de a-ti canaliza energia mai mult pe emotii pozitive si mai putin pe sentimente negative.

Mai important decat orice, schimba-ti convingerile si gandurile ingropate in subconstientul mintii.

Acest proces te va ajuta sa treci Legea vibratiei pe autopilot. Astfel, vei emite semnale la o frecventa mai inalta folosind puterea mintii – atat partea constienta, 1/6, cat si cele 5/6 parti inconstiente.

Totul incepe cu constientizarea limitarii impuse de propriile ganduri si convingeri.

Legea vibratiei spune ca orice vibratie trimisa pentru ceva bun se ridica la frecvente mai inalte pe masura ce se misca prin timp si spatiu pana cand se intoarce la cel care a trimis-o, aducand cu sine darul acestor frecvente inalte.

Pe de alta parte, orice vibratie trimisa pentru scopuri egoiste, cum ar fi lacomia si puterea nu vor aduce inapoi decat vibratii de o frecventa joasa.

Cand cineva absoarbe energie de la altii, isi scade ritmul vibrational. Pe de alta parte, cand daruiesti energie, iti ridici ritmul vibrational.

Cand radiezi lucruri bune, iti maresti frecventa vibrationala.

Poate ai auzit de expresia “ofera altora ceea ce iti doresti cel mai mult pentru tine”. De exemplu:

  • Daca nu ai iubire, ofera iubire.
  • Daca nu ai bani, ofera bani.
  • Daca nu ai respect, arata respect.

Dand altora ceea ce iti doresti sa primesti, vei mari ceea ce va veni la tine.

Exista cateva instrumente si tehnici care te ajuta sa-ti ridici vibratia.

Iata cateva:

  • Fa un efort constient pentru a surprinde orice gand negativ care iti vine in minte si schimba-l intr-un gand pozitiv.
  • Elibereaza-ti atasamentul emotional de ganduri, obiceiuri, sentimente si convingeri negative.
  • Exprima recunostinta pentru orice.
  • Reprogrameaza-ti subconstientul cu convingeri si obiceiuri, astfel incat acesta sa functioneze automat in armonie cu dorintele tale.
  • Vizualizeaza-ti telurile in detaliu, ca si cum le-ai atins deja.
  • Iarta pe toata lumea.

Depunerea unui efort constient de a aplica aceste concept in viata va aduce dupa sine multe beneficii.

Succesul tau depinde de eforturile de a elibera puterile mintii tale subconstiente.

Lucreaza la eliminarea a tot ce este negativ si reprogrameaza-ti mintea subconstienta.

Trebuie sa intelegi ca subconstientul produce un numar fenomenal de ganduri negative in fiecare zi. Este practic imposibil sa le depistam pe toate.

Dar, cu cat practicam mai des, cu atat devine mai usor.

In curand vei invata sa-ti interceptezi propriile ganduri care te limiteaza si sa-ti recanalizezi energiile cu usurinta si eficienta.

Sursa: Viataverdeviu.ro

Ultimile din

Mergi la SUS