Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Legea vaccinării obligatorii: Dacă va trece, atunci orice altă lege care include ideea de consimțământ prezumat va deveni posibilă: de la eutanasiere la prelevare de organe

in Diverse de

În Capitala României, unul dintre cei care au participat la manifestația din Piața Unirii a fost biofizicianul Virgiliu Gheorghe, cunoscut om de știință și autor.

Într-un interviu acordat în exclusivitate siteului ActiveNews.ro, acesta afirmă că adoptarea legii obligativității vaccinării va duce la o nouă paradigmă pentru legislația românească.

„La 27 de ani de la căderea comunismului, această manifestație este un simbol. Este un simbol pentru că marchează o schimbare de paradigmă, o întoarcere la momentul de care am scăpat acum 27 de ani. O paradigmă nouă, în care prevalează dictatul și nu exprimarea liberă a voinței umane”, a declarat biofizicianul.

Virgiliu Gheorghe afirmă că dacă acest act normativ va fi adoptat, atunci se va deschide o cutie a Pandorei, în care consimțământul prezumat poate fi aplicat la orice.

„Dacă această lege va trece, atunci orice altă lege care include ideea de consimțământ prezumat va deveni posibilă. Va deveni posibil consimțământul prezumat în ceea ce privește eutanasierea copiilor, bătrânilor, a prelevării de organe etc. Ne reîntoarce la bolșevismul agresiv și regimul nazist, acolo unde s-au făcut primele experimente pe persoana umană”, a spus Virgiliu Gheorghe pentru ActiveNews.ro

Interviul integral este în videoul de mai jos.

https://youtu.be/CPXAR7KBBTM

Ultimile din

Mergi la SUS