La doar 13 ani un bucatar faimos. Copilul din judeţul Sălaj este vedetă pe internet și face bani din pasiunea sa

in Educational de

La doar 13 ani, un copil din judeţul Sălaj este vedetă pe Youtube. Mihai este pasionat de gătit şi a făcut din pasiunea lui un fenomen online. Totul a început ca o joacă, dar acum, canalul său are aproape 24.000de abonaţi. Specialităţile lui sunt aripioarele picante şi pieptul de pui marinat, toate reţete clasice, dar căroara le dă o notă personală.

Mihai Ungruşan, vlogger: Salut, sunt aici cu prietenii de la Digi24. Au venit să facă un reportaj, să mă filmeze, aşa că astăzi o să le prepar nişte crochete de caşcaval. Sper să vă placă.

Ceea ce a început ca o joacă, a devenit acum o parte importantă din viaţa lui Mihai. Pasionat de bucătărie, băiatul de 13 ani se filmează în timp ce găteşte.

Mihai Ungruşan, vlogger: Am început să filmez cu prietenii mei acum un an şi jumătate. Ei se filmau în timp ce se jucau pe calculator, eu neavând un calculator atât de bun şi nici bani să-mi cumpăr unul, m-am gândit să-mi filmez pasiunea.

Dacă la început clipurile postate pe internet aveau până la 2.000 de vizualizări, acum Mihai a ajuns să aibă şi peste 600.000.

Mihai Ungruşan, vlogger: Reţetele le iau fie din cărţi, fie de la mama, dar şi de pe internet de la chefi. N-am exersat deloc, chiar atunci când am filmat a fost prima dată, fără mama acasă, singur.

Mihai a început să facă bani din pasiunea lui, iar părinţii sunt mândri de el.

Ramona Ungruşan, mama lui Mihai: Suntem încântaţi de ceea ce face, mulţumiţi, îl încurajăm, îi mai spun unde greşeşte. Ne pare bine că are cine să ne aştepte cu o mâncare caldă.