Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

L. Orban: „Am mai demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD. Plăcerea cea mai mare mi-a făcut-o să o demit pe Olguţa Vasilescu”

in Politic de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Premierul Ludovic Orban a anunţat în şedinţa de Guvern că a mai demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD, printre care şi Olguţa Vasilescu, care ocupa funcţia de consilier al premierului.

„Am mai demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD. Plăcerea cea mai mare mi-a făcut-o să o demit (pe Olguţa Vasilescu – n.r.). Am descoperit că Olguţa Vasilescu era consilier al premierului. Am eliberat-o de această grijă, să se ocupe de campanie”, a declarat Ludovic Orban.

În martie, Lia Olguța Vasilescu a fost numită consilier onorific al premierului de la acea vreme Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea anunţa atunci, într-o conferinţă de presă, că Olguţa Vasilescu se va ocupa de probleme de transport, în special de drumul expres Pitești Craiova.

„Există deja la Ministerul Transporturilor o echipă formată, dedicată doar pentru acest drum expres. Olguța Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului ministru pe infrastructură pentru a se implica și ea direct în a urmări realizarea acestei lucrări care este importantă pentru această zonă a țării”, spunea Liviu Dragnea.

Anterior, Lia Olguța Vasilescu fusese refuzată de președintele Klaus Iohannis atât pentru funcția de ministru al Transporturilor, cât și pentru cea de ministru al Dezvoltării.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS