Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

VIDEO. Kelemen Hunor: UDMR nu susține niciun candidat în turul al doilea: Nu au cerut sprijinul nostru

in ExtraNews de

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri, după ședința Consiliului Permanent al UDMR, că formațiunea sa nu va susține niciun dintre cei doi candidați care au intrat în turul al doilea al prezidențialelor. Decizia a fost luată după ce nici Klaus Iohannis, nici Viorica Dăncilă nu a cerut sprijinul formațiunii maghiare.

„Au trecut 3 zile de la primul tur. În această perioadă nimeni dintre cei care intră în turul doi nu au cerut sprijiniul nostru, nu au cerut sprijinul comunității maghiare pentru turul doi. În aceste condiții, dacă nu au cerut sprijinul nostru nu putem susține acești candidați. Nu putem face campanie pentru niciun dintre ei. Noi avem încredere în alegătorii noștri și suntem convinși că vor lua decizia cea mai bună”, a declarat Kelemen Hunor.

Președintele UDMR și-a îndemnat însă susținătorii să meargă la vot.

„Îi rugăm să meargă la vot pentru că participarea la vot este foarte, foarte importantă”, a mai spus acesta.

În ședința Consiliului Permanent liderii formațiunii au analizat rezultatul obținut de Kelemen Hunor la alegerile prezidențiale.

„Noi considerăm că rezultatul nostru a fost un rezultat bun și am obșinut sprijinul comunității. Avem o comunitate puterincă. Aceste voturi ne onorează și ne obligă la mare responsabilitate”, a concluzionat liderul UDMR.

https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz/videos/557074008169882/

Ultimile din

Mergi la SUS