Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Joburi în afară: 142 € /zi, fără experiență, comision 0

in ExtraNews de

Românii care vor să lucreze în străinătate au la dispoziție în această perioadă mai multe joburi în depozite în diferite țări din Europa.

Plata poate ajunge până la 15,66 lire pe oră, adică 83 de lei pe oră. Într-o astfel de zi plătită mult peste salariul minim, un angajat poate ajunge să câștige 125 de lire (echivalentul a 664 de lei sau a 142 de euro). De regulă, angajații sunt plătiți cu astfel de sume atunci când fac ore suplimentare, când lucrează în weekend, pe tura de noapte sau de sărbătorile legale.

Mulți angajatori caută oameni fără experiență și acceptă și cupluri.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Joburi în depozite

Iată câteva dintre posturile disponibile

O agenție de recrutare caută 100 de persoane care să lucreze ca operatori în depozite din Marea Britanie.

Nu se percep taxe ori comisioane. Se acceptă femei, bărbați și cupluri. Experiența nu este obligatorie.

Joburi în depozite

Cerințe: limba engleză la un nivel mediu, conversațional; cu sau fără experiență; experiența într-un domeniu asemănător constitue avantaj, însă nu constituie un criteriu de departajare; se acceptă persoane cu atitudine bună, muncitoare, serioase, prietenoase, cu bune abilități de comunicare și organizare

Joburi în depozite

Descrierea jobului: lucrător în depozit/ manipulant marfă – jobul presupune activități de depozitare marfă, verificarea bunurilor și produselor din stoc, selectarea și ambalarea produselor pentru expediere; activitățile de depozit sunt automatizate, dar unele sarcini pot solicita efort fizic.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Joburi în depozite

Beneficiile oferite: se oferă contract legal de muncă pe o perioadă nedeterminată; salarizarea pornește de la 7,83 lire/h și ajunge până la 15,66 lire/h, bazată pe bonusuri de participare și de performanță disponibile în anumite roluri; se oferă training gratuit la locul de munca;se lucrează în ture de 8 ore (zi/noapte/weekend), cu oportunitatea de overtime disponibil; se oferă asistență în ceea ce privește cazarea.

Joburi în depozite Olanda

2 O altă agenție de plasare a forței de muncă este în căutarea a 10 lucrători pentru un depozit din Olanda.

Joburi în depozite

Cerințe pentru candidat: vorbește și citește în limba engleză (cel puțin nivel mediu); are experiență de lucru într-un depozit (în picking, ambalare sau expediție); experiența de lucru cu stivuitor sau transpalet electric cu platformă pentru operator (stând în picioare) reprezintă un avantaj; este disponibil să lucreze în ture și în weekend; nu are antecedente penale (se solicită certificatul de cazier judiciar); posesia permisului de conducere categoria B constituie un avantaj personal

Joburi în depozite

Descrierea jobului:

Operatorul în depozit se va ocupa de preluarea (picking) și ambalarea (packing) produselor pentru pregătirea comenzilor primite sau de descărcarea, alimentarea rafturilor și încărcarea mărfurilor pentru expediție.

Joburi în depozite

Oferta: contract legal de muncă în Olanda; 0 taxe de mediere; plata săptămânală a salariului (într-un cont bancar); orele lucrate în weekend se plătesc suplimentar; suport administrativ și pentru acomodarea la mediul de viață și de lucru; cazare în schimbul unei chirii săptămânale; asigurare medicală obligatorie (contra cost); transport între cazare și locul de muncă.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Joburi în depozite Marea Britanie

3 O firmă de recrutare caută 100 de persoane care să muncească într-un depozit din Marea Britanie.

Joburi în depozite

Cerințe: limba engleză nivel mediu conversațional; se acceptă bărbați/ femei/ cupluri; experiența într-un domeniu asemănător constitue avantaj, însă nu constituie un criteriu de departajare; atitudine flexibilă, persoane muncitoare, serioase, motivate, cu bune abilități de comunicare, organizate și apte din punct de vedere fizic și medical pentru efort.

Aici puteti afla mai multe detalii

Ultimile din

Mergi la SUS