Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Interviu cu Alain Delon:”Viața nu-mi mai aduce prea multe, știu că voi părăsi această lume fără regrete”

in Extern/ExtraNews de

Starul francez, în vârstă de 82 de ani, într-un interviu dedicat carierei de 60 de ani a marelui actor, ce a fost publicat sub titlul „Moi, Delon: l’interview de sa vie” („Eu, Delon: Interviul vieții sale”), realizat de ziarista Valérie Trierweiler și apărut joi într-un număr al revistei Paris Match, a declarat că: „Viața nu-mi mai aduce prea multe, știu că voi părăsi această lume fără regrete”.
Alain Delon, după ce și-a revăzut cariera, relația dificilă cu familia, femeile pe care le-a iubit și prietenii pe care i-a pierdut, a spus că: „Aproape toată lumea a murit”.
„Totul este greșit!(…)Totul este fals, totul este deformat. Nu mai există respect, nu se mai respectă cuvântul dat. Doar banii contează. Auzi vorbindu-se despre crime pe tot parcursul zilei” a mai declarat marele actor, referindu-se la prezent.
Întrebat despre locul unei femei în viața sa prezentă, Alain Delon a răspuns că: „nu a găsit-o” cu toate că „există candidate femei, sunt zece, dar niciuna nu este în momenul de față potrivită pentru mine, să-mi sfârșesc viața alături de ea.(…) M-aș putea căsători cu o femeie dacă ar fi gata să mă însoțească până la sfârșit.”
În finalul acestui interviu, marele actor a declarat: „Viața nu îmi mai aduce prea multe. Am cunoscut totul, am văzut totul. Dar, mai ales, urăsc această epocă, mă face să vomit.”
Ultimul film în care a jucat Alain Delon a fost, în 2008, „Asterix la Jocurile Olimpice”(Astérix aux Jeux Olympiques) de Frédéric Forestier și Thomas Langmann.

Mergi la SUS