Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Informaţii incendiare din celebru caz „Elodia”. S-ar fi aflat ce a făcut Cristian Cioacă cu cadavrul Elodiei

in Diverse de

Ies la iveală noi informaţii incendiare dintr-un caz celebru, Elodia. Se pare că poliţistul Cristian Cioacă i-ar fi ars cadavrul femeii în cuptorul de pâine. La zece ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu se conturează o nouă ipoteză în ceea ce priveşte modul în care Cristian Cioacă ar fi scăpat de cadavru. Din surse ce doresc să-şi păstreze anonimatul s-a aflat că imediat după evenimentele din 29 august 2007 coşul cuptorului de pâine al părinţilor lui Cioacă din Albota, judeţul Argeş, a fumegat vreme de trei zile şi trei nopţi.

Se împlinesc 10 ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu, informează România TV. Cristian Cioacă este după gratii, însă nu şi-a recunoscut fapta, astfel că enigma Elodiei a rămas intactă. Aceasta e întrebarea: unde este Elodia? Din rechizitoriul procurorilor nu aflăm decât că inculpatul Cristian Cioacă ar fi transportat fragmente de trup undeva într-un loc necunoscut.

De aici încep căutările. S-a scotocit după Elodia prin pădurile de lângă Braşov, pe la Barajul Vidraru, prin Marea Neagră, pe la abatoare, nimic, nici urmă de Elodia. Acum la 10 ani au apărut zvonuri conform cărora imediat după dispariţia avocatei la casa părinţilor lui Cioacă de la Piteşti ar fi ars trei zile şi trei nopţi focul în cuptorul de pâine. De menţionat este faptul că aceste cuptoare tradiţionale sunt foarte încăpătoare. Deci ipoteza incinerării Elodiei într-un asemenea loc nu este de neglijat. Elodia a dispărut pe 29 august iat Cioacă a raportat dispariţia abia pe 5 septembrie, mai spune sursa citată.

Ultimile din

Mergi la SUS